به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، محمود شبستری امروز در اولین سمینار پژوهش و کاربردهای بالینی سلول های بنیادی که در بیمارستان امام رضا(ع) برگزار شد، تصریح کرد: بحث های بنیادی که منجر به تولید علم می شود به شدت در دانشگاه در حال پیگیری است.
وی افزود: نگاه به علم به سه دسته افزایش شناخت و معرفت انسان، پاسخگویی به سوالات و پاسخگویی به نیازهای بشر حائز اهمیت است که این نوع تقسیم بندی درجات بسیار خوبی دارد که بشر آن را دنبال می کند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه استفاده از تکنولوژی در کشورهای حاشیه خلیج فارس مشهور است، بیان داشت: آنها فقط به تکنولوژی اهمیت می دهند و این در حالی است که ایران رتبه 16 تولید علم در جهان را داراست.
شبستری با مهم دانستن تولید علمی که منجر به استناد شود، ادامه داد: در تحقق این امر ارزش مقالات و تولید علم ما بیشتر می شود.
وی با یادآوری این امر که در دو سال گذشته ستاد سلول های بنیادین را در دانشگاه تشکیل دادیم، گفت: ما توانسته ایم پیوند مغز استخوان را شکل دهیم که بزودی پیوند کبد هم انجام می گیرد که این امر به تولید بیشتر علم ما کمک می کند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه هم اکنون در مشهد 90 درصد افرادی که دچار سکته قلبی می شوند در یک ساعت اول رگ هایش باز می شود، گفت: این امر در دنیا بی نظیر است.
شبستری با اشاره به استفاده از سلول های بنیادی در درمان بیماری ها بیان داشت: تزریق این سلول ها در جایی که مرگ سلولی رخ داده است باعث کاهش مرگ و میر می شود.
وی با بیان اینکه بحث قلبی و سلول های بنیادین با هم عجین شده اند، ابراز امیدواری کرد: درمان سلولی در ترمیم قلب کمک کند.