حافظان خطبه غدیرخم کمک هزینه سفر به عتبات عالیات دریافت میکنند

به گزارش گروه فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، عصمت سوادی، معاون فرهنگی این واحد دانشگاهی در مراسم جشن بزرگ عید غدیرخم که با حضور دانشجویان، اساتید و کارکنان این دانشگاه برگزار شد، گفت: حادثه تاریخی غدیرخم دو شاخص مهم اخلاق مداری و دین مداری را پیرامون نحوه ی بیعت با رهبری و حرکت در مسیر معیارهای مشخص شده قرآن کریم با هدف دست یابی به سعادت دنیا و آخرت ، در اختیار بشریت قرار داد.
وی با بیان این مطلب که معاونت فرهنگی و بسیج اساتید واحد علوم و تحقیقات سعی دارد تا در مسیر اخلاق مداری و دین مداری که در حادثه غدیر خم صورت گرفت ، حرکت کند ، ادامه داد: برگزاری برنامه های گوناگون و متنوع معنوی با محوریت غدیرخم می تواند در تبیین مفاهیم معنوی این حادثه کمک شایانی کند .
معاون فرهنگی واحد علوم و تحقیقات از اهداء کمک هزینه سفر به عتبات عالیات به حافظان خطبه غدیرخم توسط این معاونت به دانشجویان، اساتید و کارکنان واحد علوم و تحقیقات خبر داد و گفت: حافظان خطبه غدیرخم با معرفی معاون فرهنگی واحد علوم و تحقیقات به ستاد نهج البلاغه از این کمک هزینه برخوردار می شوند.
سوادی در بخش دیگری از این همایش گفت: جهت پاسداشت عید غدیرخم، نشست حلقه صالحین باحضور اساتید بسیجی و گروه معارف ، گفتمان غدیر خم در دانشکده های علوم انسانی، مهندسی پزشکی و مدیریت این واحد دانشگاهی برگزار شد.
وی از انتشار لوح فشرده «امیر دل ها» توسط معاونت فرهنگی واحد علوم و تحقیقات خبر داد و گفت: جشنواره پژوهش های غدیرخم و خطابه غدیرخم به میزبانی واحد علوم و تحقیقات با حضور کلیه واحد های دانشگاه آزاد اسلامی سراسر کشور برگزار خواهد شد.
مجید معارف، محقق و استاد دانشگاه نیز در این مراسم به تفسیر خطبه غدیرخم پرداخت و گفت: این خطبه شامل بخش های متنوع و فراگیری بوده و پاسخگوی تمامی سئوالات بشر است.
وی با بیان این مطلب که بخش اول به صفات پروردگار، حمد، ثنا و توحید پرداخته و سپس وارد حوزه ولایت می شود، افزود: یکی از راه های شناخت خداوند شناخت امام زمان خود است.
معارف به مباحث مربوط به دلایل انتخاب امام علی (ع) به عنوان جانشین توسط پیامبر اکرم (ص) پرداخت و گفت: در صفحات نخست خطبه غدیرخم به اثبات صلاحیت امام علی (ع) بر ولایت با مستندات قرآنی و ذکر آیات مرتبط پرداخته شده و از سوی دیگر از امام علی (ع) به عنوان نخستین ایمان آورنده و موثرترین فرد در پیشبرد اهداف دین مبین اسلام یاد شده است.
نویسنده کتاب «غدیر در پرتو سنت» گفت: حضرت علی (ع) مردم را به حق دعوت می کند و در راه حق از هیچ چیز نمی هراسد.