آخرین اخبار:
کد خبر:۲۱۴۲۷۵

رضا امیرخانی در فروشگاه مرکزی شهرکتاب با مخاطبانش دیدار و گفتگو می‌کند

در ادامه برنامه‌های «دیدار با اهل قلم» که در فروشگاه مرکزی شهرکتاب برگزار می‌شود، روز سه‌شنبه ۱۶ آبان ماه، رضا امیرخانی با مخاطبانش دیدار و گفتگو می‌کند.
رضا امیرخانی در فروشگاه مرکزی شهرکتاب با مخاطبانش دیدار و گفتگو می‌کند

به گزارش گروه فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، رضا امیرخانی از نویسندگان جوان و شناخته‌شده کشورمان است که سال 1374 با انتشار رمان «ارمیا» خود را به عنوان نویسنده‌ای جدی به ادبیات ایران معرفی کرد. رمان بعدی‌اش «من او» را در سال 1378 منتشر کرد که با آن به شهرت رسید. این کتاب در تیراژی وسیع منتشر شد و امسال به چاپ سی و ششم رسیده است.


امیرخانی خیلی زود فاصله خود را با نویسندگان هم‌نسل خودش افزود و کتاب‌هایش را به عنوان آثاری تاثیرگذار و مهم در ادبیات ایران مطرح کرد. از دیگر رمان‌های او می‌توان به «بیوتن» و «از به» اشاره کرد. او علاوه بر رمان، کتاب‌هایی در حوزه‌های پژوهش و نقد اجتماعی را نیز در کارنامه دارد که از آن جمله می‌توان به «نفحات نفت»، «نشت نشا» و «جانستان کابلستان» اشاره کرد که در آن‌ها به نقد ساختارهای اقتصادی و پدیده مهاجرت می‌پردازد.


رضا امیرخانی متولد 1352 است و تازه‌ترین کتابش «قیدار» که تابستان امسال روانه بازار شده، جزو پرفروش‌های فروشگاه مرکزی شهرکتاب است.


دیدار با رضا امیرخانی ساعت 18 روز سه‌شنبه 16 آبان ماه برگزار می‌شود. علاقه‌مندان برای شرکت در این برنامه می‌توانند به خیابان شریعتی، بالا‌تر از خیابان شهید مطهری، نبش کوچه کلاته، فروشگاه مرکزی شهرکتاب مراجعه کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار