آخرین اخبار:
کد خبر:۲۱۵۸۵۲
هنیه:

اسرائیل مقر دیدار من و هشام قندیل را با خاک یکسان کرد

نخست وزیر دولت منتخب فلسطین در باریکه غزه تاکید کرد که مقر نخست وزیری وی در شهر غزه توسط جنگنده های صهیونیستی با خاک یکسان شده است.
اسرائیل مقر دیدار من و هشام قندیل را با خاک یکسان کرد

به گزارش خبرنگار حوزه بین الملل «خبرگزاری دانشجو» به نقل از مرکز اطلاع رسانی فلسطین، نخست وزیر دولت منتخب فلسطین در باریکه غزه تاکید کرد که مقر نخست وزیری وی در شهر غزه که دیروز جمعه در آنجا با هشام قندیل همتای مصری اش دیدار و گفتگو داشت، توسط جنگنده های صهیونیستی با خاک یکسان شده است.

 

اسماعیل هنیه خاطر نشان کرد که آنها فکر می کنند که ما با این کارها تضعیف می شویم، نه به خدا! بلکه برعکس این مساله باعث تقویت ایمان ما به خدا و عزم و اراده و اصرار ما بر آزاد سازی فلسطین و اخراج اشغالگران صهیونیست از خاک فلسطین خواهد شد. هنیه تصریح کرد که ما أن شاء الله بر روی همان مخروبه های ناشی از حملات اشغالگران صهیونیست جشن پیروزی خواهیم گرفت.

 

لازم به ذکر است که نظامیان رژیم صهیونیستی صبح امروز شنبه 17/11/2012 در ادامه حملات علیه غزه، دفتر نخست وزیری دولت فلسطین و اداره پلیس عرفات در غزه و ده ها هدف دیگر را در این منطقه بمباران کردند.

 

جنگنده های رژیم صهیونیستی با 5 موشک مقر نخست وزیری دولت فلسطین را هدف قرار دادند. این در حالی است که شامگاه دیروز جمعه هشام قندیل نخست وزیر مصر در این مقر حضور یافته بود. قرار است امروز نیز هیاتی از تونس به ریاست وزیر امور خارجه این کشور به غزه سفر کند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار