مدیرکل ارشاد استان مازندارن گفت: اولین هنرمند صحرای کربلا حضرت زینب(ع) بود که در مقابل و شادی و تمسخر یزید بر مصائب و کشته شدن امام حسین(ع)، زیبایی کربلارا یادآور شد و گفت «ما رایت الاجمیلا»....
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از ساری، حجت الاسلام عباسعلی ابراهیمی امروز در بازدید از نمایشگاه از مدینه تا کربلا ضمن قدردانی از این رویداد مردمی وفرهنگی گفت: در این نمایشگاه سیر حرکت امام حسین (ع) و اسراء، وداع امام حسین (ع) از جد بزرگوارش در مدینه، طواف و وداع امام حسین (ع) در مکه مکرمه، سیر حرکت از مکه تا کربلا، ورورد به کربلا و قتلگاه واقعه کربلا به صورت تجسمی و در قالب گفتاری به نمایش گذاشته شد.
وی افزود:اولین هنرمند کربلا حضرت زینب(ع) بود؛ هم او بود که در مقابل و شادی و تمسخر یزید بر مصائب و کشته شدن امام حسین(ع)، مانند یک ادیب و شاعر که جهان را از پس خیال خود دگرگون می بیند با همه معرفت و دانایی و دید شهودی ،زیبایی کربلارا یادآور شد. چقدر زیبا گفت: «ما رایت الاجمیلا» من به جز زیبایی ندیدم.
ابراهیمی اظهار داشت: گستردگی و تنوع نشانه های موجود در هنرهای تجسمی این امکان را به مخاطب می دهد که براساس علاقه اش به راحتی و در کمترین زمان ممکن زوایای مختلف واقعه عاشورا و قیام امام حسین (ع) را درک و حتی به نسل آینده نیز منتقل کند.
وی تاکید کرد: بنابراین در نظر گرفتن برنامه های مختلف در قالب برپایی نمایشگاه و مسابقه های گوناگون علاوه بر این که زمینه رشد و تعالی هنرمندان را فراهم می کند گامی موثر در توسعه و انتقال فرهنگ عظیم عاشوراست.
ابراهیمی بر ضرورت حمایت و بازدید مسئولان استان از چنین فعالیتهایی تاکید کرد و گفت: مسئولان استانی باید از هنرمندان برای کارهای ارزشی و عاشورایی حمایت و پشتیبانی کنند. این کار هنری بسیار پرمحتوا است و باید از جهات مختلف تقویت شود.
شایان ذکر است، نمایشگاه تجسمی با کاروان امام حسین (ع) با عنوان از مدینه تا کربلا در ساری افتتاح شد.
در این نمایشگاه مسیر حرکت امام حسین (ع) از مکه تا کربلا، قتلگاه واقعه عاشورا، حرکت اسراء بسمت شام، آزادی اسرا و بازگشت اسرا به مدینه منوره بصورت نمادین به نمایش گذاشته شد. تجسم شرایط سیاسی اجتماعی و معرفتی حاکم بر جامعه اسلامی ازجمله حجاز وعراق در سال60 الی 61 هجری قمری در این نمایشگاه روایت شده است.
در این نمایشگاه سیر حرکت امام حسین (ع) و اسراء، وداع امام حسین (ع) از جد بزرگوارش در مدینه، طواف و وداع امام حسین (ع) در مکه مکرمه، سیر حرکت از مکه تا کربلا، ورورد به کربلا و قتلگاه واقعه کربلا به صورت تجسمی و در قاالب گفتاری به نمایش گذاشته شد.