آخرین اخبار:
کد خبر:۲۱۷۸۴۶
گزارش «خبرگزاری دانشجو» از خوابگاه دانشگاه صنعتی شریف؛

زندگی با ضرب‌آهنگ فرمول‌های ریاضی

اینها همان نخبگانی هستند که بعد از سال‌ها تلاش در دوره دبیرستان سد کنکور را شکستند و وارد یکی از بهترین دانشگاه‌های فنی مهندسی کشور شدند، دختران خوابگاهی دانشگاه صنعتی شریف برایت از ...

گروه اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»؛ بست نشسته‌اند توی تنها کتابخانه خوابگاه و کلمه کلمه کتاب‌های پرحجم مهندسی را نمی‌خوانند که می‌بلعند. آهنگ نرم فرمول‌های ریاضی و حل مسائل الکترومغناطیسی، لحظه‌های غربت زندگی در خوابگاه را برایشان آسان‌تر می‌کند.


 کنارشان کمی می نشینی آن قدر با شور و اشتیاق برایت از لذت اثبات‌های ریاضی و حل مسائل الکترونیک می‌گویند که تو مبهوت می‌مانی از نگاه‌های آرام و دخترانه‌ای که فقط عاشق مسائل سخت و سنگین مهندسی‌اند.


 اینها همان نخبگانی هستند که بعد از سال‌ها تلاش در دوره دبیرستان سدکنکور را شکستند و وارد یکی از بهترین دانشگاه‌های فنی مهندسی کشور شدند. دختران خوابگاهی دانشگاه صنعتی شریف برایت از زندگی در خوابگاه بهترین دانشگاه صنعتی کشور می‌گویند و راه طولانی که تا رسیدن به قله‌های موفقیت در پیش دارند.


 خوابگاه طرشت 2 بزرگترین خوابگاه دخترانه دانشگاه شریف است و بیش از 800 دختر دانشجو در این خوابگاه زندگی می‌کنند. دو خوابگاه دیگر که جمعیت کمتری دارند میزبان دانشجویان کارشناسی ارشد ورودی جدید است.

 13 بلوک خوابگاه طرشت2 ساختمان‌های قدیمی ای هستند که هر سال تابستان تعدادی از آنها بازسازی می‌شوند تا دانشجویان با آسودگی و آسایش بیشتری در آنها زندگی کنند. 


 یکی از دانشجویان در این مورد می‌گوید طی2 تابستان گذشته 4 بلوک خوابگاه را بازسازی کردند و بسیاری از مشکلات حل شد و تابستان آینده هم قرار است بقیه بلوک‌ها را بازسازی کنند.


 از اوضاع زندگی خوابگاه که می‌پرسی می‌گوید: از انصاف که نگذریم شرایط زندگی در خوابگاه دانشگاه شریف هر سال رو به بهبودی است سال اول ورودم به خوابگاه شاید از 100 نمره، نمره 10 را به آن می‌دادم. ولی الان از 100 نمره 70 را می‌دهم.


 محیطی روشن و آرام برای مطالعه نخبگان 
 

شاید وجود یک سالن مطالعه مناسب و روشن یکی از مهم‌ترین نیازهای نخبگان صنعتی کشور باشد تا بتوانند ساعت‌ها بر روی مسائل درسی‌شان تمرکز کنند و نگران شرایط محیطی نامناسب نباشند.


 یکی از دانشجویان در مورد وضعیت کتابخانه خوابگاه می‌گوید: سال اولی که به خوابگاه آمدیم سالن مطالعه کوچکی در طبقه همکف بلوک 12 داشتیم که ظرفیت آن به 40 نفر هم نمی‌رسید در حالی که جمعیت خوابگاه حدود 800 نفر بود از طرفی در داخل اتاق‌ها هم همیشه شرایط مساعدی برای مطالعه نبود.


 آن روزها وقتی موقع امتحانات می‌شد سالن مطالعه به قدری شلوغ بود که بچه‌ها حتی روی زمین هم می‌نشستند و درس می‌خواندند.


او ادامه می‌دهد: بالاخره بعد از مدتی با تلاش‌های شورای صنفی در طبقه همکف بلوک 10 سالن مطالعه بزرگ و مناسبی آماده شد و میز و صندلی‌های استانداردی برای کتابخانه آوردند و بسیاری از مشکلات ما حل شد.


 یکی از دانشجویان دوره کارشناسی ارشد می‌گوید: الان هم سالن مطالعه قدیمی و هم جدید با نور و تهویه مناسب توسط بچه‌ها استفاده می‌شود و آن قدر هم شلوغ نمی‌شود که تمرکزمان را از دست بدهیم، شاید هنوز هم به وضعیت ایده‌ال نرسیده باشیم اما وضعیت خیلی خوب شده و دانشجویان راضی هستند.

 

اتاق ورزشی کوچک ولی کارآمد


 خوابگاه طرشت 2 اتاق ورزش کوچکی دارد که با تمام کوچکی‌اش توانسته بخشی از اوقات فراغت دانشجویان شریف را ساماندهی کند و اگر درس‌های سخت دانشگاه مجالی دهد، دختران دانشجو می‌توانند از امکانات اتاق ورزش مثل تردمیل، راکت بدمینتون و تنیس استفاده کنند.

 

یکی از دانشجویان در این مورد می‌گوید: سال گذشته یک مربی آیروبیک داشتیم که هفته‌ای 2 روز به خوابگاه می‌آمد و با بچه‌ها تمرین می‌کرد امیدوارم امسال هم این برنامه وجود داشته باشد.


دانشجویان سنواتی و اتاق‌های پرجمعیت


اتاق‌های خوابگاه طرشت 2 معمولا 4 نفره، 5 نفره و 6 نفره هستند اما دانشجویانی که به دلایل مختلف نتوانسته‌اند در مدت زمان استاندارد تحصیلات‌شان را تمام کنند چنین وضعیتی ندارند.


آنها مجبورند سنوات اضافی سال‌های تحصیل‌شان را در اتاق‌های پرجمعیت خوابگاه بگذرانند یکی از دانشجویان در این مورد می‌گوید: متاسفانه در بلوک 12 که دانشجویان سنواتی زندگی می‌کنند در هر واحد 12 یا 13 نفر هستند که حتی بعضی اتاق‌هایشان موکت ندارد.

 

او ادامه می‌دهد: چون اتاق لباس‌شویی خوابگاه‌ هم در بلوک 10 است به خاطر همین بوی نم زیادی در بلوک پیچیده و دانشجویان را اذیت می‌کند.

 

این دانشجو می گوید: بعضی دانشجویان سنواتی می گویند مگر ما آدم نیستیم که به خاطر اضافه سنوات مجبوریم در اتاق‌های پرجمعیت زندگی ‌کنیم، آن هم با این درس‌های سخت شریف که معمولا 4.5 یا 5 ساله تمام می‌شود.


یکی از دانشجویان خوابگاهی استفاده صحیح از منابع مالی و امکانات را متکی به وجود مدیریت کارآمد در خوابگاه می‌داند و می‌گوید: اگر منابع مالی خوابگاه به خوبی مدیریت شود می‌توان وضعیت خوابگاه را روز به روز بهتر کرد که این روند رو به بهبود در خوابگاه ما دیده می شود.


او می‌گوید: اوایل تابستان بخشی از خوابگاه گل‌کاری شده و درست آخر تابستان به خاطر ساخت و سازها، آن گل‌کاری‌ها را خراب کردند این در حالی است که می‌توان با برنامه‌ریزی صحیح از اتلاف منابع جلوگیری کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
عليرضا
-
۱۳ آذر ۱۳۹۱ - ۱۲:۵۴
تنها به سراغ خوابگاه هاي مجهز تهران نرويد از مشكلات دانشجويان خوابگاهي شهرستانها هم بنويسيد
1
0
رضا
-
۲۳ آذر ۱۳۹۱ - ۱۶:۳۰
با جملاتي زيبا و توصيفي ما را با زندگي دانشجويان خوابگاهي آشنا كرديد سري هم به خوابگاه هاي دانشگاه آزاد بزنيد
0
0
شيرين مظفري
-
۳۰ تير ۱۳۹۲ - ۱۴:۵۹
چرا دروغ مي نويسين؟ من خودم دانشجوي شريفم و تو خوابگاه طرشت 2 ساکنم. اوضاع داره روز به روز بدتر ميشه و هيشکي هم رسيدگي نميکنه.
1
0
شيرين مظفري
-
۳۰ تير ۱۳۹۲ - ۱۴:۵۹
چرا دروغ مي نويسين؟ من خودم دانشجوي شريفم و تو خوابگاه طرشت 2 ساکنم. اوضاع داره روز به روز بدتر ميشه و هيشکي هم رسيدگي نميکنه.
1
0
پربازدیدترین آخرین اخبار