کد خبر:۲۱۸۱۲۷
یک پزشک طب اسلامی:

برای اصلاح سبک زندگی طبیعت افراد باید متعادل شود

یک پزشک طب اسلامی گفت: سبک زندگی افراد مربوط به طبع آنهاست؛ پس باید برای اصلاح جامعه طبیعت افراد را اصلاح کرد و قبل از آن آگاهی افراد جامعه راجع به طب اسلامی را گسترش داد.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از شهرکرد، سیدابوالفتح شیرمردی امروز، 14 آذرماه در همایش «آشنایی با اطباع و اخلاط» در دانشگاه پیام نور شهرکرد تصریح کرد: طب اسلامی یا به طور صحیح­تر حکمت اسلامی برگرفته از دین است.
 
 

وی افزود: طب اسلامی در همه زمینه های مشاوره خانوادگی، تحصیلی، ازدواج، تغذیه، بهداشت، درمان و سبک زندگی کاربرد دارد.
 
 

پزشک طب اسلامی خاطرنشان کرد: در صورتی که طب اسلامی به صورت یک فرهنگ در جامعه فراگیر شود، کاربرد بیمارستان ها به پنج درصد کاربرد فعلی می رسد.
 
 

شیرمردی تأکید کرد: باید توسط طب اسلامی گنج هایی که در روح وجود دارد پیاده شده تا به یک جامعه اسلامی ایده آل برسیم.
 
 

وی بیان داشت: بررسی همه رفتارها، استعدادها و سلایق بستگی به شناخت طبع و مزاج افراد دارد پس باید قبل از هر چیز بتوانیم طبع ها را شناسایی کنیم.
 
 

پزشک طب اسلامی تصریح کرد: اگر امروز بیماری های سرطان و دیابت رو به افزایش است، ناشی از فاصله گرفتن از طب اسلامی و پیروی از سیستم درمانی است که سالها پیش از غرب وارد فرهنگ ما شد.
 
 

شیرمردی با بررسی مزاج ها گفت: مزاج انسان ها برایند ریشه های اخلاط ها هستند و به طور کلی چهار طبع صفرا، دم، بلغم و سودا در بدن انسان ها وجود دارد.
 
 

وی با اشاره به اینکه وجود این چهارعنصر در بدن لازم است، افزود: در بیشتر افراد یکی از این چهار عنصر بیشتر است که فرد باید طبع خود را متعادل کند.
 
 

پزشک طب اسلامی با بر شمردن برخی ویژگی های هر طبع خاطرنشان کرد: حتی میل به گناهان در افراد نیز مربوط به طبع آنها می باشد.
 
 

شیرمردی خاطرنشان کرد: سبک زندگی افراد نیز مربوط به طبع آنهاست؛ پس باید برای اصلاح جامعه طبایع افراد را اصلاح کرد و قبل از آن آگاهی افراد جامعه راجع به طب اسلامی را گسترش داد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار