به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از شیراز، ستار هدایتخواه پیش از ظهر امروز در جمع دانشجویان دانشکده باهنر شیراز با بررسی فتنه 88 و بازخوانی آن و همچنین تبیین نقش رهبری در مهار جریان فتنه بیان داشت: آنچه در سال 88 قبل و بعد از انتخابات رخ داد مصداق کامل یک فتنه بود و باید تبیین شود که آنچه که در آن زمان رخ داد صرفا یک حادثه نبود، بلکه یک پروژه با پیشینه سه و چهار سال بوده است.
وی با بیان اینکه امام علی (ع) تنها فردی بود که در طول تاریخ فتنه را بخوبی بازشناخت و نشان داد که در درون جامعه اسلامی با فتنهگران چگونه باید رفتار کرد، بیان کرد: امام علی (ع) از این آزمونها سربلند بیرون آمد.
نماینده اصولگرای مجلس در دورههای هفتم و هشتم برخی از ویژگیهای فتنه را از نظر امام علی (ع) مقایسه کرد و ناشناخته بودن، فریبندگی فتنهگران، پنهانکاری، رسوایی آشکار، هم پیمان شدن با ستمگران و بهرهگیری از ابزار رسانهای را به عنوان یک زبان گویا از جمله ویژگیهای فتنه از نظر امام علی (ع) دانست.
هدایتخواه با بیان اینکه هدف فتنهگران و دنیاطلبانه بدست آوردن قدرت و شهوت است، بیان کرد: ایجاد تردید و دودلی، انحراف نیروهای اصیل، ایجاد اختلاف آراء و تشتت در میان جامعه، سردرگمی در تشخیص درست از نادرست و به دنبال براندازی و ترور کردن از جمله پیامدهای فتنه سال 88 و مقایسه آن با پیامدهای فتنه از نظر امام علی (ع) است.
وی همچنین خود آزاری و دیگرآزاری و کمرنگی جلوههای دینی در فتنه 88 را از دیگر پیامدهای آن ماجرا دانست و تصریح کرد: این ماجرا حدود دو و سه سال قبل از انتخابات با یک برنامهریزی طراحی شده به وقوع پیوست.
این فعال سیاسی در ادامه با بررسی برخی از اسناد و مدارک، از قول برخی از سران همچون ابطحی، رئیس دفتر و معاون پارلمانی خاتمی گفت: ابطحی در برخی از مدارک خود آورده است که ماجرای فتنه از دو و سه سال قبل با تشکیل جلساتی برنامهریزی شده بود و نظر اصلاحطلبان این بود که انتخاباتی متفاوتتر از انتخابات دورههای قبل در ایران برگزار شود و همچنین آنها تصور میکردند که باید در جهت محدود کردن رهبری و اعتقادات مردم حرکت کنند.
هدایتخواه تشکیل جلسات چندگانه به صورت حلقههای متفاوت، تدوین جزوههای آموزشی و توزیع آنها برای چگونگی ورود به ماجرای انتخابات و هدایت اعتراضات و همچنین آموزش گروههای متحرک در تصرف ارگانهای مهم را از جمله برنامهریزیهای فتنهگران در قبل از انتخابات سال 88 ذکر و عنوان کرد: غرب پشتیبانی وسیعی از این حرکات می کرد.
وی در خصوص به تصویب رسیدن 108 میلیون دلار در کنگره آمریکا در سال 87 برای انقلاب سبز ایران اشاره کرد و گفت: رایس، وزیر خارجه وقت آمریکا در هنگام تصویب بودجه انقلاب سبز ایران ذکر کرده بوده که ما توانستهایم با براندازی نرم در لهستان تا پشت مرزهای روسیه انقلابهای رنگینی را به وجود آوریم و تنها راه براندازی ایران نیز استفاده از این همین تجربه است.
این فعال اصولگرا در ادامه سازماندهی گروههای اجتماعی در قالب موج پویش و زنجیره سبز و همچنین هماهنگی گروههای مخالف انقلاب و نهایتا تلاش برای پیروزی در انتخابات با برنامههای مذکور را هدف اصلی فتنهگران در پیروزی ذکر کرد.
هدایتخواه در ادامه تغییر قانون اساسی و حذف ولایتفقیه را هدف اصلی فتنه سال 88 دانست و گفت: غرب تمام توان خود را با توجه به حمایتهای سیاسی و رسانهای برای رسیدن به هدف اصلی انقلاب سبز در ایران به کار گرفت.
وی همچنین با اشاره به یکی دیگر از اعترافات ابطحی مبنی بر اینکه خاتمی و مهدی هاشمی اذعان داشتند که برنده شدن در این انتخابات با انتخابات قبل متفاوت است، گفت: دلیل این مهم این است که آنها تصور میکردند با پیروزی این جریان، رهبر انقلاب دیگر نمیتواند سر خود را بلند کند.
نماینده سابق مردم بویراحمد و دنا در مجلس هدف اصلاحات را حذف عنوان ولایتفقیه و حذف حاکمیت دینی را یکی دیگر از اعترافات ابطحی دانست و گفت: تصور آنها بر این بود که اگر احمدینژاد در انتخابات شکست خورد، بدین معناست که رهبری نیز حذف خواهد شد.
هدایتخواه ادامه داد: ولایت عامل تفکر و حفظ شیعه است؛ چرا که در نگاه ولایی شیعه همه کسانی که بیاذن خداوند حاکمیت را به دست گیرند از جمله طاغوت هستند؛ در حالی که شیعیان در طول تاریخ یک تفکر انقلابی داشتند.
این فعال سیاسی به هدف اصلاحطلبان با مقایسه پیروز شدن و یا نشدن اشاره کرد و گفت: در صورت پیروزی اصلاحطلبان میخواستند دولت را به صورت زودهنگام ساقط کنند و وزارتخانهها و دفتر رئیس جمهور را مجبور به استعفا کنند و با روشهای مذکور تغییر قانون اساسی را در دستور کار خود قرار دهند و در صورتی که پیروز نشوند از قبل زمینهسازی کرده بودند تا با مطرح کردن تقلب در انتخابات در مردم تردید ایجاد کنند و آنها را به خیابان بکشانند و به طور کلی میتوان گفت که حتی اگر پیروز نیز میشدند باز هم آشوبهای خیابانی هدف اولیه آنها بود.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با طرح چهار عنصر مشترک در کودتاهای نرم منطقه همچون قرقیزستان و لهستان و مقایسه آن با کودتای سال 88 ایران تصریح کرد: انقلاب مخملی هر باره در آستانه انتخابات تجلی داشته است و هر یک از این انقلابها نیز با رنگ و نمادی خاص و با حمایت غرب شکل میگرفت و جرقه اصلی همه کودتاهای مخملی مسئله تقلب بوده است که عنصر چهارم را نیز باید همان حمایتهای سیاسی و مالی و رسانهای غرب از کاندیدای مورد نظر خود بدانیم.
نماینده اصولگرای دوره هفتم و هشتم مجلس در ادامه با اشاره به نقش رهبرانقلاب در مهار جریان فتنه خاطرنشان کرد: وجود رهبری بیدار و هوشیار که مردم با اشاره ایشان در مقابل بسیاری از توطئهها میایستند باعث رفع این ماجرا شد.
هدایتخواه با بیان اینکه در ماجرای 88 رهبر به وظیفه الهی خود در چند مرحله عمل کرد، افزود: قبل از انتخابات رهبر معظم انقلاب با هشدارهای خود حضور مردم در انتخابات را تاکید کردند و سرمایهگذاری و هدف اصلی دشمن را برای مردم خاطرنشان کردند.
وی با بیان اینکه رهبری مکررا در سخنان خود ملاکهای یک رئیس جمهور شایسته را برای مردم تشریح کردهاند، بیان کرد: بعد از انتخابات نیز مقام معظم رهبری در خطبههای 29 خرداد این ماجرا را با روشنگری و آگاهیرسانی به مردم گوشزدکردند و رسما اعلام کردند که هر کسی اعتراضی به نحوه انتخابات دارد از طریق قانون عمل کند.
این فعال اصولگرا ادامه داد: برای اولین بار در طول دوران پس از انقلاب رهبر معظم انقلاب به شورای نگهبان پس از اتمام زمان بازنگری دستور دادند تا کمیتهای تشکیل دهند و روال انتخابات را دوباره پیگیری کنند.
هدایتخواه افزود: مقام معظم رهبری با دعوت از نمایندگان اصلی همه کاندیداها در دفتر خود همه ادلهها را با کرامات و بزرگواری پاسخ دادند و بر روال قانونی تاکید کردند.
وی در بخش پایانی سخنان خود با اشاره به یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در خرداد سال 92 و ملاکهای اصلی یک رئیس جمهور شایسته بیان کرد: چهار سال پیش دشمن در انتخابات ریاست جمهوری به دنبال بستری برای براندازی نظام بود و اکنون در آستانه انتخابات ریاست جمهوری جدید بازخوانی فتنه سال 88 و توجه به بعضی از روشها و شگردهای دشمنان یک ضرورت است.
نماینده سابق مردم بویراحمد و دنا در مجلس بیان کرد: انتخاب رئیس جمهور آینده کشور طبق آن چیزی که امام راحل و رهبری گفتهاند باید برگزار شود و همچنین شرایط حساس کنونی یکی از حساسترین مقاطع تاریخی خواهد بود؛ چرا که در دهه چهارم انقلاب در یک رویارویی با استکبار قرار گرفتهایم.
هدایتخواه باورمندی به دین، برخورداری از روحیه انقلابی و ضد استکبارِی، ولایتمداری به معنای واقعی، برخورداری از بصیرت و تیزبینی، داشتن برنامه برای حل مشکلات جامعه و برخورداری از تقوای سیاسی در حد عالی را از جمله ویژگیهای مهم برای یک رئیس جمهور شایسته ذکر کرد.