کد خبر:۲۱۸۲۱۷
در پارک علم و فناوری دانشگاه تهران صورت گرفت ؛

پیاده سازی سامانه تشخیص و تفکیک کانسارهای طلا و مس

پژوهشگران یکی از شرکت‌های دانش بنیان مستقر در پارک علم و فناوری دانشگاه تهران موفق به طراحی و پیاده سازی سامانه‌ای جهت تفکیک و تشخیص مناطق حاوی کانسارهای طلا و مس شدند.
پیاده سازی سامانه تشخیص و تفکیک کانسارهای طلا و مس

به گزارش گروه علمی «خبرگزاری دانشجو»، سهیل ایوزخانی مدیر تحقیق و توسعه شرکت «توسعه علوم ژئوماتیک ره پویان» در این خصوص گفت: با توجه به اهمیت اکتشاف ذخایر طلا و مس در اقتصاد کشور و همچنین پیچیدگی‌های موجود در فرآیند پی جوئی این مواد معدنی استراتژیک، شرکت توسعه علوم |ژئوماتیک ره پویان اقدام به طراحی سامانه‌ای برای تشخیص مناطق دارای کانسار‌های طلا و مس نمود.
 

این سامانه بر اساس روش اختراع شده توسط ماهیار سلطانی و سهیل ایوزخانی با نام SEM(Soltani & Eyvazkhani Method)  طراحی و اجرا شده است و با استفاده از این سامانه تفکیک و تشخیص واحدهای طلا و مس‌دار  با سرعت و دقت بسیار بالا امکانپذیر می‌شود.


ایورخانی ادامه داد: این سامانه علاوه بر پاسخگویی به نیاز داخلی کشور، زمینه صدور خدمات فنی و مهندسی پیشرفته در زمینه اکتشاف مواد معدنی به ویژه «طلا و مس» به سایر کشورها را فراهم می‌کند.

 

لازم به ذکر است که این سامانه در استان‌های کرمان، تهران، سمنان، قزوین، خراسان رضوی،  خراسان جنوبی، یزد وآذربایجان‌شرقی به صورت عملیاتی و با دقت و صحت بسیار بالا کاربردی شده است.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار