آخرین اخبار:
کد خبر:۲۱۸۳۵۳
رئیس دانشگاه پیام‌نور کهگیلویه و بویراحمد:

تربیت دانشجوی متعهد و جویای علم، رسالت واقعی دانشگاه اسلامی است

رئیس دانشگاه پیام‌نور کهگیلویه و بویراحمد با تاکید بر نقش مسئولان دانشگاهی در تبلور رسالت واقعی دانشگاه گفت: تربیت دانشجوی متعهد و جویای علم، رسالت واقعی دانشگاه اسلامی است.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از یاسوج، رضا یوسف وند روز گذشته در نشست خبری با اشاره به برنامه های بزرگداشت روز دانشجو در دانشگاه پیام نور کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: روز دانشجوی امسال با ایام محرم تلاقی دارد و به همین مناسبت برنامه ها در مراکز و واحدهای این دانشگاه با محوریت آذر عاشورایی برگزار می شود.


وی افزود: باید حرکت استکبار ستیزی شهدای 16 آذر بزرگ داشته شود و ابعاد مختلف این روز بزرگ برای مردم خصوصا جوانان و دانشجویان تبیین شود.


رئیس دانشگاه پیام نور کهگیلویه و بویراحمد بیان داشت: دانشجویان و جریان فرهیخته جویای علم و دانش در نظام اسلامی از شان و جایگاه والایی برخوردار هستند که برنامه ریزی مناسبی برای ایام متعلق به این قشر فرهیخته در دانشگاه پیام نور انجام شده است.


یوسف وند با ذکر یاد شهدای دانشجو ادامه داد: لزوم تحقق بخشی آرمان های شهدای دانشجو فعال شدن دانشجویان و افزایش روحیه اعتماد به نفس و دوری از وابستگی به جریانات استکباری می باشد.


وی به ضرورت تلاش برای تحقق دانشگاه اسلامی اشاره کرد و گفت: مسئولان دانشگاهی باید با تمام قوا و سعه صدر و روی گشاده و تحمل همه مشقت ها تلاش کنند و در جهت تبلور رسالت واقعی دانشگاه اسلامی که تربیت نسل آینده و دانشجوی مسلمان و متعهد جویای علم و پژوهش است، گام بردارند.


رئیس دانشگاه پیام نور کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به رسالت های جنبش دانشجویی گفت: دفاع از فرهنگ اصیل اسلامی ایرانی و جلوگیری از غرب زدگی باید چارچوب های اساسی حرکت های دانشجویی بوده و دانشجویان متعهد اجازه ندهند آرمان های شهدای این مرزو بوم به راحتی و با شعارهای فریبنده دشمنان قسم خورده پایمال شوند.


یوسف وند در پایان به وضعیت دانشگاه پیام نور استان اشاره کرد و بیان داشت: این دانشگاه مفتخر است بیش از 1000 نفر مدرس و حدود 20 هزار دانشجو را در فضای علمی گرد هم آورده و نیازمند توجه بیش از پیش مسئولان به نیازهای آنان است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار