به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، جبهه پایداری انقلاب اسلامی به مناسبت 16 آذر، روز دانشجو بیانیهای صادر کرد.
در این بیانیه آمده است:
دانش و دانشگاه و عالم و دانشجو، همواره دارای جایگاهی رفیع در آموزه های حیاتبخش دین مبین اسلام بوده اند؛ به طوری که هم در قرآن کریم و هم در احادیث و روایات وارده از پیامبر اعظم(ص) و ائمه معصومین علیهم السلام تاکید های فراوانی بر ارزش و اهمیت والای تحصیل علم و دانش جویی شده است.
این بیانیه می افزاید: بدون تردید تاریخ و تمدن پر افتخار ایران نیز که بیشترین تاثیر را از مکتب انسان ساز اسلام پذیرفته است، شاهد تجلیل و احترام مردم به عاشقان و طالبان علم و دانش بوده و ملت مسلمان ایران از این حیث، دارای ویژگی منحصر به فرد در میان سایر کشورهای جهان است.
در بیانیه جبهه پایداری آمده است: آنچنان که از شواهد بر می آید و افراد مطلع و کارشناسان امر بیان می کنند، کمتر جامعه ای در جهان همچون ایرانیان مسلمان برای مسئله تحصیل علم در سطوح عالی آنچنان اهمیت قائل است، به طوری که همه اقشار حاضرند سختی ها و مشکلات گوناگون را برای تحصیلات فرزندانشان به جان بخرند و با همه وجود، جوانانشان را در جهت ارتقاء سطح علمی و دانش یاری کنند.لذا پیشرفت های چشم گیر و غرور آفرین علمی و فناوری در ایران اسلامی، ریشه در این فرهنگ غنی و مجاهدت جوانان برومند و خانواده های زحمت کش ایشان برای کسب دانش و علم آموزی دارد و از این رو آحاد ملت بایستی قدردان دانشجویان دیروز و امروز این مرز و بوم باشند.
در این بیانیه آمده است: 16 آذرماه که به نام روز دانشجو نامگذاری شده، فرصت مناسبی است تا ضمن گرامیداشت مقام و منزلت دانشجویان عزیز، به سایر وجوه اثرگذار این قشر، به ویژه جنبه سیاسی- اجتماعی آن پرداخته شود؛ چه اینکه وجه تسمیه 16 آذرماه به نام دانشجو، سالروز شهادت مظلومانه سه تن از دانشجویان دانشکده فنی دانشگاه تهران توسط مزدوران رژیم منحوس پهلوی است که به جرم استکبارستیزی و اعتراض به حضور نیکسون معاون وقت رئیس جمهور امریکا در دانشگاه تهران به شهادت رسیدند.
شکل گیری جنبش دانشجویی مسلمان در ایران، یکی از نقاط برجسته تاریخ کشور است که البته فراز و فرودهایی هم با خود به همراه داشته است؛ اما باید اذعان داشت که این جنبش دارای نقش قابل توجهی در مناسبات سیاسی، فرهنگی و اجتماعی بوده که از سال های قبل از انقلاب تا کنون قابل تحلیل و بازخوانی است.
همراهی و همنوایی با نهضت اسلامی ملت ایران به رهبری حضرت امام خمینی (ره)، مشارکت در قیام مردمی علیه رژیم ستمشاهی، پذیرفتن نقش های کلیدی و اثرگذار در انقلاب اسلامی، پاک سازی دانشگاه ها از عناصر و جریانات ضد انقلاب تحت عنوان انقلاب فرهنگی، حضور گسترده در جبهه ها و دفاع مقدس و تقدیم هزاران شهید والامقام، دفاع از کیان انقلاب اسلامی و ولایت مطلقه فقیه در مواجهه با فتنه ها و توطئه هایی نظیر جریانات سال 1360 منافقین یا حوادث کوی دانشگاه سال 78 یا فتنه سال 88 و ... همه و همه برگ هایی زرین از تاریخ جنبش دانشجویی مسلمان در کشور عزیزمان ایران است.
جنبش دانشجویی مسلمان در ایران، همواره استکبار ستیز و استبداد ستیز، عدالتخواه و آزادیخواه، و مردمی و آرمانگرا بوده است؛ لکن تمامی ارزش های مذکور را در قالب و چارچوب اسلام ناب محمدی (ص) که مفسر آن در حال حاضر ولایت مطلقه فقیه است معنی کرده و اگر بخواهیم آرمان جنبش دانشجویی مسلمان را در یک عبارت خلاصه کنیم، آن عبارت چیزی جز اسلام خواهی نخواهد بود.
جنبش دانشجویی مسلمان، یکی از وفادارترین جریانات اجتماعی کشور در عمل و پایبندی به آرمان های بلند انقلاب اسلامی و منشور فکری حضرت امام (ره) و مقام معظم رهبری ادام الله ظله بوده است و مسلما همواره مورد حمایت و تائید این دو بزرگوار هم قرار داشته است. چه اینکه از ابتدای انقلاب اسلامی تا کنون، نقش ها و مطالبات مهم تاریخی هم از سوی این دو رهبر فرزانه انقلاب، خطاب به جنبش دانشجویی مسلمان بیان شده است.
البته با این اوصاف و ویژگی های کم نظیر، طبیعتا چشم طمع دو گروه به دنبال جنبش دانشجویی بوده است.
«گروه اول، دشمنان و بدخواهان انقلاب اسلامی و ایادی داخلی آن ها که هدفی جز به انحراف کشاندن جنبش دانشجویی و قرار دادن آن در مقابل مردم و نظام جمهوری اسلامی نداشته است. این گروه همواره به دنبال آن بوده است که تصویری مخدوش از جنبش دانشجویی ارائه دهد و دانشجویان و جنبش دانشجویی را مخالف جریان عمومی ملت ایران در پشتیبانی از انقلاب اسلامی و پیروی از ولایت فقیه معرفی کند؛ گروه دوم، برخی احزاب و گروه های سیاسی هستند که جنبش دانشجویی را پیاده نظام خود در دانشگاه ها میدانند و نقشی جز این برای دانشجویان در عرصه اجتماعی قائل نیستند. این گروه، دانشجویان و جنبش دانشجویی را نه عنصری مستقل، که جریانی وابسته به قدرت های سیاسی می خواهند و چنانچه این جنبش از ریل و مسیر دلخواه ایشان خارج شود،از طرف آنان موجودی نامطلوب قلمداد می شود.
این همان موضوعی است که یکی از تلخ ترین تجربیات جنبش دانشجویی را در دوران حاکمیت دولت اصلاحات در کشور رقم زد و متاسفانه برخی احزاب ساختارشکن و منفعت طلب با سوء استفاده از ظرفیت های دولتی و مدیریتی، تلاش نمودند تا ظرفیت جنبش دانشجویی را در جهت منافع خود مصادره نمایند.
اما آنچه از کلام نورانی حضرت امام (ره) و رهبر معظم انقلاب اسلامی بر می آید، این است که جنبش دانشجویی مسلمان، سرمایه ای برای اصل انقلاب و مردم است که باید به عنوان یک دیده بان امین از مرزهای اعتقادی نظام اسلامی پاسداری کند.
جنبش دانشجویی مسلمان، با روحیه نقادی و اصلاح گرایانه، می تواند سلامت و پویایی نظام سیاسی و اجتماعی کشور را مبتنی بر شاخص ها و معیارهای گفتمان انقلاب اسلامی که در بیانات رهبر معظم انقلاب متجلی است، حفظ کند.
«جبهه پایداری انقلاب اسلامی ضمن بزرگداشت روز دانشجو، یاد و خاطره تمامی شهدای دانشجو را گرامی داشته و سربلندی و عزت عموم دانشجویان عزیز را از درگاه خداوند متعال مسئلت میکند.»