آخرین اخبار:
کد خبر:۲۱۸۴۴۴

ناو هواپیمابر آمریکا در سواحل سوریه پهلو گرفت

ناو هواپیمابر آیزنهاور آمریکا در سواحل سوریه مستقر شد.
ناو هواپیمابر آمریکا در سواحل سوریه پهلو گرفت

به گزارش خبرنگار حوزه بین الملل «خبرگزاری دانشجو» به نقل از تایمز، ناو هواپیمابر آیزنهاور آمریکا در سواحل سوریه مستقر شد.

 

گفتنی است که این ناو پیشرفته مجهز به سیستم‌های پیشرفته راداری نظامی و هشت هزار خدمه است به سواحل سوریه رسید.

 

این ناو آمریکا 8 رسته هواپیمای جنگی و 8000 هزار نیروی دریایی، خلبان، و پیاده نظام با خود حمل کرده که احتمالا برای دخالت نظامی در امور سوریه به کار گرفته خواهند شد.

 

ورود این ناو به سواحل سوریه در حالی صورت گرفته که دولت باراک اوباما، رئیس جمهوری آمریکا از مداخله نظامی واشنگتن در سوریه سخنی به میان نیاورده است.

 

برخی از تحلیلگران با توجه به فاصله نسبتا زیاد این ناو از محل بحران سوریه بر این باورند که قصد آمریکا به راه انداختن یک جنگ روانی است چرا که اگر قصد حمله نظامی داشت می بایست ناو خود را در قبرس یا کمی قبل از آن مستقر می کرد.

 

طبق ادعای مقام‌های نظامی واشنگتن در صورتی که آمریکا بخواهد سوریه را مورد تهاجم نظامی قرار دهد 10 هزار نیروی نظامی، 17 کشتی جنگی، 70 بمب افکن، 10 ناو شکن و تعداد دیگری تجهیزات نظامی در منطقه نیاز دارد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار