به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از شیراز، در بیانیه شورای سردبیری پایگاه خبری- تحلیلی غریو آمده است: متاسفانه در هفته گذشته و بدون اطلاع قبلی پایگاه خبری- تحلیلی غریو فیلتر شد. با پیگیری هایی که انجام شد هنوز دلیلی از سوی مسئولان مربوطه مبنی بر علت از دسترس خارج بودن این پایگاه خبری ارائه نشده است.
این بیانیه می افزاید: استان فارس به عنوان یکی از مهمترین استان های جمهوری اسلامی ایران مدت ها بود که از وجود رسانه های خبری- تحلیلی خالی بود و افراد رسانه ای به داشتن چند وبلاگ ساده اکتفا می کردند.
شورای سردبیری پایگاه خبری، تحلیلی غریو در این بیانیه تصریح کرده است: پس از مدت ها پایگاه های خبری متعدد و ارزشی که روز به روز بر کمیت و کیفیت آنها نیز افزوده می شود، در استان فارس و خصوصا شهر شیراز آغاز به کار کردند و خلاء رسانه ای در فضای مجازی مانند گذشته نیازی به حضور چنین وبلاگ هایی نداشت.
این بیانیه تاکید کرده است: فضای مجازی استان دیگر نباید در سطح چند وبلاگ خلاصه شود و نیروهای ارزشی باید به سمت پایگاه های خبری و حتی خبرگزاری ها بروند تا سطح تاثیر آنها نیز بالاتر برود که خوشبختانه چنین امر مبارکی اتفاق افتاده است.
در این بیانیه تصریح شده است: هرچند شاید به پایگاه های خبری در سطح استان و شهر شیراز نقدهای متعددی وجود داشته باشد؛ اما حداقل این است که رسانه های مجازی وجود دارند که رسالت امر به معروف و نهی از منکر را انجام بدهند و در برابر اتفاقات غلط و صحیح مسئولان واکنش نشان بدهند و نگذارند کانون های قدرت و ثروت در سکوت رسانه ای هرچه می خواهند بکنند و کک کسی هم نگزد.
شورای سردبیری پایگاه خبری -تحلیلی غریو در این بیانیه تاکید کرده است: اما با این وجود چیزی که باز در فضای مجازی استان فارس مورد غفلت واقع شد وجود پایگاه های خبری در حوزه دانشجو و جامعه دانشگاهی بود، شاید به نظر می رسید نیروهای ارزشی و رسانه ای از مهمترین دانشگاه های کشور و یا حداقل جنوب کشور که در استان فارس وجود دارند، غفلت کردند.
این بیانیه خاطرنشان کرده است: پایگاه خبری تحلیلی غریو (www.ghariv.ir) با توجه به این نیاز و اهمیت ویژه جامعه دانشگاهی در استان فارس با حرکت خود سعی در پر کردن این خلاء رسانه ای را داشته است.
این بیانیه می افزاید: این پایگاه خبری با توجه به منویات مقام معظم رهبری که می فرمایند: «مبانی اصلی کار در تهیه و تنظیم خبر، مفید بودن، به هنگام بودن و هدفمند بودن آن است و خبر را باید آنچنان گفت که اطلاع آن برای مردم مفید و لازم و کشور از آن بهره مند شود» در کار رسانه ای با اصولی همچون توجه به جامعه دانشگاهی، فراتشکلی بودن، رعایت اخلاق رسانه ای، پیگیری مطالبات دانشجویان و غیره سعی در تحقق این اهداف داشته است.
در بخش پایانی بیانیه شورای سردبیری پایگاه خبری، تحلیلی غریو آمده است: پرده پوشی بر واقعیات یا خود را به بی خبری زدن، واقعیت ها را عوض نمی کند. وقتی در کسی یا جایی یا رفتار و برخوردی اشکال وجود داشته باشد، فرزانگان عاقل، از هر تذکر اصلاحی استقبال می کنند، تا آن را برطرف سازند؛ لذا بازخوانی بیانات حضرت آیت الله خامنه ای را به تمامی افراد جامعه یادآور می شویم.
اصرار دارم بر این که جریان دانشجویى و جنبش دانشجویى موضع انتقادى خودش را حتماً حفظ کند. بههیچوجه توصیهى ما این نیست که شما انتقاد نکنید... نقد مستمر، نظارت مستمر و متعادل بر اوضاع کشور، بر مدیریت ها، جزو کارهاى بسیار لازم است؛ البته باید با عقلانیت و با مدارا همراه باشد، بدون افراط، بدون پرخاشگرى؛ اما با نگاه نقادانه. به نظر من این هم کار لازم دیگرى است.» (دیدار دانشجویی 1391/5/17)
«همه دستگاههاى کشور باید مورد نقد منصفانه قرار بگیرند و همه در جهت اهداف نظام و در چهارچوب آن، رفتار خود را اصلاح کنند. دولت، مجلس، قوه قضاییه و سایر دستگاههایى که در کشور هستند و مسئولیتهاى مهمى بر دوش آنهاست، همه مشمول این قاعده کلى هستند، نقد، اصلاح و پاسخگویى».(در دیدار مردم در حرم رضوی1383/01/02)