آخرین اخبار:
کد خبر:۲۲۱۳۸۵

موافقت کامل ترکیه با مشارکت اسرائیل در ناتو

یک مقام ارشد ترک اعلام کرد ترکیه با مشارکت اسرائیل در فعالیت‌های غیرنظامی سازمان پیمان آتلانتیک شمالی در سال 2013 موافقت کرده است.
موافقت کامل ترکیه با مشارکت اسرائیل در ناتو

به گزارش گروه بین‌الملل «خبرگزاری دانشجو » به نقل از العالم، یک مقام ارشد ترک اعلام کرد: ترکیه با مشارکت اسرائیل در فعالیت های غیرنظامی سازمان پیمان آتلانتیک شمالی در سال 2013 موافقت کرده است.

 

این در حالی است که ترکیه پیش از این در پی تنش با اسرائیل از مشارکت رژیم صهیونیستی در ماموریت های ناتو مخالف می کرد؛ اسرائیل اگرچه از اعضای ناتو نیست، اما به همراه شش کشور دیگر غیر عضو بخشی از برنامه ناتو در مدیترانه به شمار می رود.

 

اسرائیل و ترکیه که هر دو همسایه سوریه هستند پیش از این همکاری اطلاعاتی داشتند و رزمایش نظامی مشترک انجام می دادند.

 

روابط اسرائیل با ترکیه از ماه می سال 2010 پس از حمله کماندوهای اسرائیلی به کشتی حامل کمک های بشردوستانه برای غزه و کشته شدن 9 تبعه ترکیه تیره شد؛ پیش از این ترکیه از متحدان اصلی رژیم صهیونیستی به شمار می رفت.

 

پس از این حادثه، تنش بین اسرائیل و ترکیه با وجود تلاش های آمریکا برای رفع اختلاف دو طرف ادامه یافت؛ اما اخیرا روابط بین دو طرف به صورت پنهانی نه تنها عادی بلکه گرم شده است.

 

پیش از این منابع اسرائیلی موافقت ترکیه با حضور اسرائیل در ناتو را به استقرار سامانه های موشکی پاتریوت در خاک ترکیه ارتباط دادند.

 

ترکیه به بهانه دفاع از خود در برابر حملات موشکی از سوریه و در اصل برای زمینه سازی مداخله نظامی خارجی در سوریه از ناتو درخواست کرد که در مناطق مرزی این کشور با سوریه سامانه های موشکی پاتریوت نصب شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار