آخرین اخبار:
کد خبر:۲۲۱۴۲۱
معاون امور اداری ملی دانشگاه علمی- کاربردی:

تحقق برنامه پنجم توسعه از راهبردهای اصلی دانشگاه جامع علمی- کاربردی است

معاون امور اداری ملی دانشگاه علمی- کاربردی کشور گفت: با توجه به فرمایشات مقام معظم رهبری، تحقق برنامه پنجم توسعه از راهبردهای اصلی دانشگاه جامع علمی- کاربردی است.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از رشت، محمد حسین حاجلو صبح امروز در بیست و ششمین نشست رئیس و معاونان آموزشی مراکز آموزشی علمی- کاربردی استان گیلان با بیان اینکه آموزش در دنیا با دو رویکرد نظری  و مهارتی  صورت می گیرد، گفت: دانشگاه علمی کاربردی و سازمان فنی حرفه ای از طلایه داران آموزش فنی و حرفه ای کشور است.

 

وی مهارت را کلید  اشتغال دانست و گفت فردی که دارای مهارت است بیکار نیست.

 

معاون امور اداری ملی و مدیریت منابع دانشگاه علمی- کاربردی کشور بازنگری اساسی در نظام آموزش کشور را یکی از نکات مهم دانست و گفت: دانشگاه علمی-کاربردی با تدوین نظام جامع آموزش مهارت در این راستا گام مهمی برداشته است.

 

حاجلو آموزش مهارت فناوری، صلاحیت حرفه ای و شرایط احراز شغل را از شاخصه های نظام جامع آموزش مهارت بیان کرد و گفت: تا کنون دو سند صلاحیت حرفه ای و مهارت فناوری تصویب و ابلاغ شده است.

 

وی خاطرنشان کرد: سند شرایط احراز اشتغال نیز تا یک ماه دیگر نهایی و برای ابلاغ به هیئت وزیران داده می شود.

 

معاون امور اداری ملی و مدیریت منابع دانشگاه علمی- کاربردی کشور اصلاح هرم نیروی کار، ارتقای توانمند نیروی انسانی در جامعه، ارتقای جایگاه فنی و حرفه ای و آموزش های مهارتی را از ویژگی های نظام جامع آموزش مهارت برشمرد.

 

حاجلو با اشاره به نقش اصحاب رسانه در ترویج فرهنگ مهارتی در کشور گفت: اصحاب رسانه در این زمینه نقش برجسته و مهمی دارند.

 

وی به پتانسیل های موجود در استان برای آموزش مهارتی اشاره کرد و گفت: باید بسترهای لازم برای آموزش مهارتی و ترویج فرهنگ مهارتی در استان گسترش یابد.

 

معاون امور اداری ملی و مدیریت منابع دانشگاه علمی- کاربردی کشور توسعه مهارت ها در استان را یکی از نکات مورد توجه  و الویت دار بیان کرد و گفت: برای تحققق این امر به علم و پنجه کار آموز نیازمندیم.

 

حاجلو توجه به فرمایشات مقام معظم رهبری تحقق برنامه پنجم توسعه را از راهبردهای اصلی دانشگاه جامع علمی- کاربردی بیان کرد.

 

وی تعداد مراکز دانشگاه علمی- کاربردی را 1000مرکز عنوان کرد و گفت: 6000 دانشجو در این مراکز مشغول به تحصیل و کسب مهارت هستند.

معاون امور اداری ملی و مدیریت منابع دانشگاه علمی- کاربردی کشور گفت: افزایش تعداد دانشجویان به 9000 و افزایش تعداد مرکز به 1500 مرکز از برنامه های آتی این دانشگاه تا پایان برنامه پنجم توسعه است.

 

حاجلو تصریح کرد: 5000 استاندارد شغلی در دانشگاه جامع علمی- کاربردی وجود دارد  و این کار موجب شده تا محیط واقعی کار به سمت دانشگاه ها کشیده شود.

 

وی از ارائه 40 رشته کارشناسی ارشد و پذیرش دانشجو در مهر 92 در دانشگاه جامع علمی- کاربردی خبر داد و گفت: تفاوت رشته کارشناسی ارشد این دانشگاه با سایر دانشگاه ها آن است که دانشجو در مقطع ارشد پروژه محور و مسئله محور است.

 

معاون امور اداری ملی و مدیریت منابع دانشگاه علمی کاربردی کشور گفت: دانشجو در مقطع ارشد با گذراندن بیش از 20 واحد باید یک دغدغه و مشکل صنعت و کشاورزی را حل کند.

 

حاجلو رشد 17 درصدی دانشجویان علمی- کاربردی در استان را ناکافی خواند و گفت: دانشگاه علمی- کاربردی استان ظرفیت بیش از این را دارد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار