به گزارش خبرنگار «خبرگزای دانشجو» از یزد، محمودی در نشست فعالان دانشجویی دانشگاه یزد که با موضوع «اصلاح طلبان و حضور در انتخابات» با حضور چهار نفر از فعالان دانشجویی به همت این خبرگزاری در یزد برگزار شد، با اشاره به شعار انقلاب اسلامی گفت: ما در تعریف کشورمان، از آن به عنوان جمهوری اسلامی تعبیر می کنیم؛ بدین معنی که جمهوریت داشته و تکیه بر آرای مردم دارد و تبلور آن نیز در اندیشه سیاسی می باشد و اینکه طیف ها و سلیقه های گوناگون می توانند در عرصه های مختلف همچون انتخابات شرکت، و نقش آفرینی کنند.
وی بیان کرد: ما در ادامه جمهوری لفظ اسلامی را نیز داریم با این معنی که در چارچوب آرمان ها و اصولی که اسلام ناب محمدی (ص) تبیین می کند، در آن باید سلیقه های مختلف با هم تعامل کنند، لذا طبق این تعریف ما دو گفتمان را می توانیم داشته باشیم که خودی و غیر خودی را شامل می شود.
این فعال دانشجویی تصریح کرد: در این میان خودی ها کسانی هستند که اصول و آرمان های انقلاب را قبول دارند و غیر خودی ها نیز کسانی هستند که عملا و عقلا پایبندی به این اصول و آرمان ها نشان نمی دهند و مسلما به این آرمان ها نیز اعتقادی ندارند، بنابراین حتما گروه دوم اجازه ورود به عرصه کشور را نخواهند داشت و مردم نیز در هر حال آنها را پس خواهند زد، همچنان که نهضت های آزادی و مجاهدین خلق را در اوایل انقلاب پس زدند.
آرمان ها و اصول اساسی انقلاب اسلامی
محمودی خاطرنشان کرد: آرمان های انقلاب اسلامی صریح، شفاف و مشخص است و هیچ جای تفسیر و تاویلی ندارد و به راحتی با استفاده از بیانات امام (ره) و صحیفه ایشان در باب سیاست خارجی، استکبار ستیزی جهانی -که مصداق آن آمریکا، انگلیس و رژیم صهیونیستی است- و احیای تمدن نوین اسلامی و گسترش معنوی و معرفتی اسلام ناب در سراسر جهان می توان این آرمان ها را دریافت کرد، بنابراین هر کس به این اصول اعتقاد داشته و پایبند به آنها باشد و با هر سلیقه ای، می تواند وارد عرصه های سیاسی کشورمان و جمهوری اسلامی شود.
وی افزود: بر اساس کارنامه سیاسی اشخاص در 10 تا 20 سال گذشته و یا بعد از انقلاب و بیانیه ها، نامه ها و موضع گیری های افراد می توان ارزیابی کرد چه افرادی می توانند وارد عرصه سیاسی کشور شوند و به راحتی با تحلیلی که اشخاص و احزاب سیاسی از آن کارنامه دارند، می توان تطابق و یا عدم تطابق با آرمان های انقلاب را بررسی و براساس آن قضاوت کرد که چه کسی اجازه ورود به عرصه های مختلف کشور را دارد.
این دانشجوی بسیجی دانشگاه یزد ادامه داد: در این فضا برخی چیزها واضح است؛ مثلا کسانی که خصوصا در فتنه 88 عملا نظام سیاسی را با یک دروغ بزرگ متهم به تقلب کردند قصد داشتند با شانتاژ خبری کارهایی علیه نظام انجام دهند و الان نیز از حرف خود برگشتند، این افراد که رو به روی نظام و ولایت ایستادند نیز اجازه ورود ندارند.
محمودی گفت: یکی از شاخص های مهم ما ولایت فقیه است که ایشان نیز در خطبه های نماز جمعه در این فتنه ها و در جلسات خصوصی بیان کردند که آقایان طبق قانون عمل کنید، ولی عملا اینها جلوی ولایت ایستادند و نتیجه این شد که از خط ولایت دور شدند و در تجمعاتی که مسببان آن این آقایان بودند و با بیانیه تعدادی را فراخوانده بودند، با شعارهایی همچون نه غزه نه لبنان آرمان های ما را زدند و پس از آن نیز عکس امام (ره) را آتش زدند.
گروه ها و احزابی که اجازه ورود به انتخابات را ندارند
وی با اشاره به ضرباتی که از ناحیه برخی افراد در فتنه 88 به کشور وارد شد، بیان داشت: افراد و گروه هایی مانند مجمع روحانیون مبارز، موسوی، کروبی و خاتمی بودند که مسبب این حوادث و بسیاری از موارد دیگر همچون صدور بیانیه ها، آتش زدن پرچم امام حسین (ع) در روز عاشورا و توهین به اسلام و دیکتاتور خواندن نظام اسلامی شدند، لذا افرادی که با این روش ها آمدند، حق ورود به انتخابات را ندارند و مسلما در این رابطه، مردم نیز آنها را پس خواهند زد و در این راستا احزاب و نهادهای سیاسی نیز نباید آنها را پشتیبانی کنند.
شرایط حضور اصلاح طلبان در انتخابات
این دانشجوی بسیجی دانشگاه یزد خاطرنشان کرد: البته این سوال پیش می آید که آیا کس دیگری در این عرصه ها باقی می ماند؟ بله، افراد و آقایان بسیار زیادی در این عرصه ها حضور دارند و در این راستا نیز اصلاح طلبان اگر می خواهند خود را در قالب حزب اصلاح طلبان بدانند، از طریق بررسی کارنامه آنها هم می توان ورودشان را مشخص کرد و در صورتی که ایستادگی در برابر اصول نداشته باشند و در این زمینه تعهد بدهند، عملا با سلیقه های متفاوت می توانند حضور داشته و عمل کنند اما حتما باید این شرایط را داشته باشند.
دشمن هم از اصلاح طلبان ناامید شده است
محمودی در خصوص چگونگی حضور اصلاح طلبان در انتخابات افزود: اصلاح طلبان در بین توده مردم پایگاه مردمی ندارند و حتی اگر زمانی دشمن هم بدان ها دل بسته بود، امروز آنها نیز ناامید شده اند.
وی تصریح کرد: اصلاح طلبان پایگاه مردمی ندارند، چراکه مردم در 9 دی ماه با حضور میلیونی و حماسی خود به آنها نه گفتند و جلوی آنها ایستادند؛ در آن زمان رجعتی دوباره به اصول و آرمان ها صورت گرفت و مردم با دیدن تناقض بین حرف و رفتار آنها و اینکه شعار آزادی و قانونگرایی می دادند اما بر خلاف آن عمل کردند، آنها را پس زدند.
این دانشجوی دانشگاه یزد ادامه داد: اینکه اصلاح طلبان بین دشمنان نیز پایگاهی ندارند، به این دلیل است که دیگر دشمن به جای دل بستن به آنها به منظور ضربه زدن به جمهوری اسلامی، به تحریم ها و عوامل دیگر چنگ زده و دیگر به آنها اعتمادی ندارد و به وسیله تحریم ها سعی بر ایجاد فشار به ایران را دارد.
محمودی با اشاره به اینکه دشمن از پایگاه های سیاسی خود در داخل کشور ما ناامید شده، گفت: دشمنان با دیدن اینکه بازی ها و شعارهای سیاسی همچون حقوق بشر که شعارهای بسیار زیبایی هستند دیگر در جمهوری اسلامی و بین مردم مسلمان و مبارز ایران اسلامی جواب نمی دهد، به تحریم ها متوسل شدند و گرایش خود را از سیاست به اقتصاد تغییر دادند.
وی افزود: اگر به بیانات پیامبر اکرم (ص) در خصوص فقر که فرمودند من از فقر و فشار اقتصادی بر امتم بیمناک نیستم، توجه داشته باشیم می فهمیم که مردم ما مردمی نیستند که به خاطر آب و نان، اعتقادات و عقایدشان را زیر سوال ببرند و دشمن در این راه نیز همانند راه های دیگر شکست خواهد خورد.
امیدواریم اظهارات اخیر خاتمی در جهت بازگشت به عرصه سیاست بازگشتی نفاق گونه نباشد
این دانشجوی دانشگاه یزد در خصوص از دست دادن پایگاه های مردمی توسط اصلاح طلبان بیان کرد: اصلاح طلبان می خواهند دوباره با نزدیک کردن خود به گفته های امام و انقلاب پایگاه مردمی به دست بیاورند و در مورد اینکه گفته می شود خاتمی اعلام کرده تقلب نبوده، امیدواریم این بازگشت ها باز هم نفاق گونه نباشد و واقعا متعهدانه به آرمان ها و اصول بازگشت کنند، به هر حال شاخص های ما مشخص است و کسانی که عملی و علنی جلوی این شاخص ها ایستادند، حق ورود ندارند، ولی کسانی از اصلاح طلبان که این پرونده های سیاه را ندارند و اکنون نیز به آرمان ها و اصول متعهدند می توانند ورود داشته باشند.
محمودی در پایان تصریح کرد: احزاب و گروه ها نیز باید در مورد چگونگی این بازگشت ها توجه بسیار جدی داشته باشند، که دوباره چنین اشتباهی صورت نگیرد و این بازگشت ها تاکتیکی برای انتخاب فرد نباشد تا خود را به اصول نزدیک کنند و پس از رای آوردن دوباره به شرایط قبل برگردند.