به گزارش خبرنگار «خبرگزای دانشجو» از یزد، برزگر، منتقد اصلاح طلبان و مسئول سابق جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه یزد در نشست فعالان دانشجویی دانشگاه یزد با موضوع «اصلاح طلبان و حضور در انتخابات» که با حضور چهار نفر از فعالان دانشجویی و به همت این خبرگزاری در یزد برگزار شد، با اشاره به حضور گروه ها و حزب های مختلف در انتخابات ریاست جمهوری گفت: به صورت کلی ما سلیقه های متفاوت را می توانیم در انتخابات بپذیریم؛ ولی افراد با اصول های متفاوت را هرگز نمی توانیم مورد پذیرش قرار دهیم.
وی بیان کرد: در خصوص این اصول نیز به صورت واضح و آشکار می توان گفت که اصول آرمان های امام و انقلاب شامل فلسطین، شهیدان و خیلی چیزهای دیگر است و برخی از افراد پس از چندین سال کنار گذاشتن این اصول، باز برای ورود به انتخابات دست به دامن آنها شده اند؛ که هرگز نخواهیم پذیرفت و اجازه ورود به انتخابات را نخواهند داشت.
تقسیم بندی جریان های حاضر در کشور و سیاست اصلاحات در این انتخابات آینده
مسئول سابق تشکل جامعه اسلامی دانشجویی دانشگاه یزد تصریح کرد: اکنون در مورد جریان های حاضر در عرصه سیاست نیز یک تقسیم بندی به نام حلقه انحرافی وجود دارد. تعبیری البته اصلاحات در راهبردی می خواهند خود را به دو دسته تقسیم کنند که یک دسته خود را تندرو و یک دسته نیز خود را کندرو معرفی می کنند و با این تقسیم بندی وارد انتخابات می شوند. گروه کندرو، گروه افراطی را رد می کند و با عنوانی که جنبش سبز نداشتیم و تقلبی در انتخابات صورت نگرفته، ولی تخلف صورت گرفته است، وارد انتخابات می شوند.
برزگر خاطرنشان کرد: این گروه اصلاح طلبان ورود به انتخابات را برای بدست آوردن ریاست جمهوری نمی خواهند، بلکه می خواهند با این عنوان وارد انتخابات شوند که از جریان های سیاسی حذف نشوند که اگر این حضور در انتخابات از جانب اصلاح طلبان صورت نگیرد، مثل نهضت آزادی صد درصد حذف خواهند شد.
توبه هدف اصلی اولیه برای افرادی چون خاتمی برای حضور در انتخابات
وی افزود: در این راستا افرادی همچون خاتمی باید حتما توبه کنند و قرار نیست که به راحتی از عمل های آنها بگذربم و آنها را مورد پذیرش قرار دهیم و به آنها بگوییم که راه باز است و هیچ کاری نکردید، و اگر می گویند در انتخابات تخلف شده پس باید ما نیز آنها را بپذیریم و کارهای گذشته آنها را نادیده گرفته و اجازه ورود به انتخابات را به آنها بدهیم.
این فعال دانشجویی ادامه داد: در یک کلام می توان گفت که شرط ما برای ورود چنین افرادی، توبه واقعی و عذر خواهی از مردم و رهبرمعظم انقلاب است.
برزگر خاطرنشان کرد: همچنین یک نکته دیگر نیز این است که افرادی مثل خاتمی که گفته اند تخلف صورت گرفته و نه تقلب، منظورشان از تقلب چیست؟ آیا منظور از تخلف اختلاف 12 میلیون رای است. این تخلف امکان پذیر نیست. در جواب باید گفت آیا این تخلف ممکن نبوده در مواقع مختلف و حتی در انتخابات های قبلی نیز صورت بگیرد؟
وی ادامه داد: ما به اصلاحاتی که انتخابات مجلس را تحریم می کند و برای آن شرط می گذارد هرگز اطمینان نمی کنیم. اینکه ما بگوییم قدرت را به شما تحویل می دهیم و شما هر کجا که می خواهید ببرید، هرگز این چنین نخواهد شد.برای اینکه آنها بتوانند به انتخابات وارد شوند باید یک خط قرمزهایی را برای آنها پررنگ بکشیم و پس از آن، به آنها اجازه ورود بدهیم.
مسئول سابق جامعه اسلامی دانشگاه یزد گفت: ما اصلاحاتی که دشمنان از سران آن حمایت می کنند و حتی نام آنها را می برند، اصلاحاتی که فتنه 88 را درست می کند تا قانون نوین اسلامی را تدوین کند و اسلام را از آن حذف کند، همچنین تاریخ قمری را حذف کرده و تاریخ خورشیدی را جایگزین آن می کند، هرگز نخواهیم پذیرفت؛ زیرا این اصلاحات در جمهوری اسلامی تعریف نشده است و اگر زمانی به قدرت راه یافتند و این اتفاقات باز تکرار شود، باز کنار زده خواهند شد.
برزگر بیان کرد: کسانی که بار دیگر آمدند و بحث وحدت ملی را مطرح کردند، این اصطلاح را از کجا آوردند؛ در صورتی این اصطلاح مطرح می شود که یک سری افراد با سلایق مختلف و نخبه در خصوص یک هدف خاص تلاش کنند.
وی تصریح کرد: اما زمانی که این اهداف مشترک نیست و اصلاحات سعی دارد که جدایی دین از سیاست صورت بگیرد و جامعه سکولاریزه شود، هرگز نمی توان بحث وحدت ملی را مطرح کرد. اینکه بگوییم این ها هم بیایند در کابینه دولت هیچ مشکلی وجود ندارد و با افراد اصولگرا می نشینند و ما به پیشرفت کشوری می رسیم، هرگز این تحقق نخواهد یافت و اسم این را نمی توان وحدت ملی نامید.
مسئول سابق جامعه اسلامی دانشگاه یزد خاطرنشان کرد: اصلاح طلبان می خواهند خود را به جریان ارزشی و یا اصولگرایان نزدیک کنند. وقتی من دانشجو به آقایانی همچون خوئینی ها، خاتمی و عبدالله نوری نگاه می کنم، می بینم که از سال 88 تا 91 این را بیان می کنند که ما انتخابات را تحریم می کنیم و از این طریق رای و مشارکت مردم را کمتر از 30 درصد می کنیم، ولی پس از مدتی می بینیم مردم آنها را پس می زنند. پس حتما می خواهیم که این افراد عذرخواهی کنند و خودی نشان دهند، هرچند قبل ها باید عذرخواهی می کردند و نه حالا که انتخابات نزدیک است و بخواهند لیدر سیاسی بشوند.
برزگر در پایان خاطرنشان کرد: دشمن این را بداند که ما هرگز عاشورای 88 و آتش زدن پرچم های امام حسین(ع) را از یاد نخواهیم برد.