آیت الله علم الهدی خطاب به سازمان گردشگری گفت: آیا این سازمان فقط برای کله گاو سنگی تخت جمشید است و نسبت به زوار پیاده امام رضا رسالتی ندارد؟
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، امام جمعه مشهد امروز در خطبه های نماز جمعه در حرم مطهر رضوی ضمن خوش آمدگویی به زوار امام رضا(ع) ابراز امیدواری کرد این قدم ها در صراط مستقیم بماند.
وی همچنین ضمن تشکر از استاندار خراسان رضوی، هلال احمر و دانشگاه علوم پزشکی مشهد در رسیدگی به زوار امام رضا(ع) با بیان گلایه ای در خصوص صنعت گردشگری گفت: می خواهم بدانم آیا این سازمان و بنیاد تنها برای کله گاو سنگی تخت جمشید است که یک مشت کفار بیایند و آن را ببیند و برای زوار امام رضا(ع) هیچ رسالتی ندارد؟
عضو خبرگان رهبری با تاکید بر خدمت گذاری نسبت به زوار امام رضا(ع) گفت: این سازمان در جلسه شورای اداری استان به بیان اردوهایی که در شهرستان مختلف کشورگذاشته است می پردازد و این در حالی است که ما نباید نسبت به زوار پیاده ای که به عشق امام رضا(ع) آمده است تکریم کنیم؟
آیت الله علم الهدی افزود: بیت المال مسلمانان صرف این امور می شود. آیا زوار امام رضا(ع) سهمی از بیت المال ندارد؟ برای خدمت به زوار پیاده ما اقدامی را از سازمان گردشگری نبینیم؟
وی با بیان اینکه این کشور کشور امام رضاست تاکید کرد: امیدوارم مسئولینی که در این زمینه فعالیت می کنند از خیلی مسائل صرف نظر کنند چون تمام افتخار کشور ما به خاطر وجود قبه علی ابن موسی الرضا(ع) که تبدیل به قبه الاسلام شده است می باشد.
آیت الله علمالهدی با بیان اینکه در روز شهادت پیامبر سرنوشت امت اسلامی به صورت مرگبار رقم خورد گفت: حادثهای که در جریان فوت پیامبر در مدینه پیش آمد انحراف رهبری از وحی بود.
عضو خبرگان رهبری با بیان اینکه در زندگی مردم آن زمان از علی (ع) شخصی بهتر برای رهبری جامعه نبود ابراز داشت: پیامبر دو کار انجام داد که اولین کار آن را میتوان قرآن آوردن و نزول وحی بر پیامبر که به طبع آن رهبری جامعه را نیز شامل میشد انجام میداد.
وی تصریح کرد: بعد از فوت پیامبر مسئله تداوم وحی در رهبری حائز اهمیت است که بر این اساس هنگامی که حق خلافت را از علی (ع) گرفتند تداوم رهبری که باید براساس وحی میبود ضربه خورد رحلت پیامبر هم پیام رسانی و هم تداوم وحی را در رهبری امت قطع کرد.
امام جمعه مشهد با بیان اینکه اهل بیت پیامبر که اول میراث رهبری جامعه بودند در برابر این انحراف باید معارضه و مقابله میکردند خاطرنشان کرد: خط معارضه را خود پیامبر تعیین کرد این معارضه معارضهای سیاسی بود نه معارضه خصمانه و خشن.
وی با یادآوری لحظات آخر عمر پیامبر خدا خاطرنشان کرد: پیامبر به امام علی (ع) فرمود در اتاق چه کسانی هستند علی (ع) عرضه داشت من و فاطمه و حسنین (ع). پیامبر فرمودند اینها هم نباشند هنگامی که امام علی (ع) با پیامبر خدا تنها شد. پیامبر همه قضایایی بعد از رحلتش را برای امام علی (ع) بیان کرد و از او پرسید یا علی تو برخورد در برابر انحراف از خط رهبری و تداوم وحی چیست؟ امام علی (ع) فرمود: من حیدر کرارم و با این شمشیرم نمیگذارم این کار انجام شود و بین آنها و آن مقام جدایی میاندازم.
وی در ادامه تصریح کرد: پیامبر فرمودند اینجا جای شمشیر نیست چون ریشه دین را میزند در این میدان تاکتیک سیاسی باید باشد نه نظامی و قهرمان این میدان فاطمه است.
آیت الله علمالهدی بابیان اینکه معارضه با انحراف سیاسی تاکتیک سیاسی نیز میخواهد یادآور شد: بعد از رحلت پیامبر تاکتیک سیاسی این بود که علی (ع) باید در خانه بنشیند و فاطمه بین در و دیوار فریاد بزند. زهرا (س) اولین اجرا کننده تاکتیک سیاسی بود.
عضو خبرگان رهبری با تأکید بر این امر که مقاومت در برابر این اتفاق برای علی (ع) سختتر از جنگها بود بیان داشت: امام علی (ع) در جنگ احد سه هزار نفر را هلاک کرد و 90 جای زخم بر بدنش بود اما با این حال میخندید اما در این حادثه قلب علی (ع) در مقابل چشمش شکسته شد.
آیت الله علمالهدی با اشاره به اینکه تاکتیک معارض را نیز رهبر معظم انقلاب تاکتیک سیاسی است با یادآوری دوران امام حسن (ع) تصریح کرد: این امام نیز این تاکتیک را اجرا کرد تا آنجا که به برادرش امام حسین (ع) فرمودند: اگر مانع دفع من در کنار قبر پیغمبر شدند با آنها نجنگید.
عضو خبرگان رهبری امام حسن (ع) را زمینه ساز کربلا دانست و گفت: هنگامی که امام حسین (ع) برای تدفین جنازه برادر به داخل قبر رفته بود فرمودند من غارتزدهام که شما را از من گرفتند در آن زمان حضرت عباس (ع) در کنار امام حسین (ع) حضور داشت اما در صحرای کربلا پس از شهادت ابوالفضل دیگر کسی برای امام حسین (ع) نمانده بود برای همین خطاب به برادرش فرمودند امروز کمرم شکست.
امام جمعه مشهد تصریح کرد: تا کتیک مرامی، سیاسی که پیامبر (ص) آن را تعیین کرده بود در دو حکومت بنیامیه و بنیعباس کسی متوجه آن نشد و تنها کسی که آن را دریافت مأمون ملعون بود او فهمیده بود این کشتنها به ضرر دربار حکومت تمام میشود برای همین با آوردن امام رضا (ع) از مدینه به خراسان سعی در گرفتن جلوی معارضه مرامی سیاسی اهل بیت را داشت اما این تاکتیک مأمون نیز توسط امام هشتم به شکست انجامید.