به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، رشید شب گذشته در جمع مسئولان و اعضای کمیته های دهمین جشنواره فیلم فجر که در محل استانداری برگزار شد، در خصوص تاثیر فیلم، سینما و پویانمایی تصریح کرد: این آثار می تواند تاثیرات عمیق و حتی بیشتر از یک کتاب و یا یک سخنرانی را داشته باشد؛ ولی این تاثیرات می تواند منفی و یا مثبت باشد که باید تلاش کنیم از تاثیرات منفی آن کاسته و به تاثیرات مثبت آن بیفزاییم.
وی افزود: مشهد به عنوان پایتخت معنوی ایران به لحاظ فرهنگی شرایط خاصی دارد و نباید فیلم هایی که متناسب با این فضای فرهنگی نیست، اکران شود.
معاون سیاسی و امنیتی استانداری خراسان رضوی با بیان اینکه آیا ما دغدغه های رهبر را در جشنواره های فیلم فجر مد نظر قرار می دهیم یا خیر، بیان داشت: نباید در تولید فیلم به عشق های مثلثی توجه زیادی کرد؛ بلکه مسائل فرهنگی و مورد نیاز جامعه و نیز مشکلات اجتماعی و موضوعات انقلابی و اسلامی باید مدنظر قرار گیرد.
رشید با اشاره به اینکه جای خالی موضوعات و مسائل اجتماعی در ساخت فیلمنامه ها احساس می شود، گفت: سوژه هایی چون فرهنگ کمک به مردم که یک فرهنگ اسلامی است، تشویق مردم به قانون گرایی و قانون مداری و نیز حقوق اجتماعی در ساخت فیلم ها اشاره نمی شود؛ چرا که سینماگران فکر می کنند فروش فیلم با چنین موضوعاتی کاهش می یابد.
وی در پایان تاکید کرد: کتاب جشنواره فیلم فجر باید در طول سال باز باشد و آسیب های جشنواره شناسایی شود تا در سال های آینده دیگر با چالش ها و آسیب های گذشته مواجه نشویم.