رامین شمسایی، دبیر شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی کشور، در گفتوگو با خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو» پیرامون تحقق شعار امسال «تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی» گفت: نامی که از سوی مقام معظم رهبری برای هر سال انتخاب میشود، شعار نیست بلکه برنامه راهبردی است و از مجلس و دولت انتظار داشتیم که به تحقق این طرح بپردازند اما مجلس و دولت آنقدر درگیریهای بیحاصل داشتند که سبب برزمین ماندن این طرح شد و البته رسانهها نیز در عدم تحقق این امر نقش پررنگی داشتند.
وی در ادامه افزود: کار مجلس باید قانونگذاری و نظارت بر اجرای دقیق قانون باشد اما به مچ گیری و دخالت در امور دولت تبدیل شده و همین امر سبب شد که مجلس نتواند نقش خود را به درستی ایفا کند.
شمسایی در رابطه با تحقق شعار امسال پیرامون نقش دولت خاطر نشان کرد: دولت هم نتوانست اقتصاد مقاومتی و تولید ملی را که اولویت آن فرهنگ تولید ملی است را در اقتصاد جامعه پیاده کند باید بدانیم تولید ملی زمانی که رشد کند کیفیت بالا میرود اما وقتی فرهنگ خرید شکل نگرفته باشد تولید ملی نیز رشد نخواهد کرد پس در این زمینه مردم و دولت نیز نقش مهمی را برعهده دارد.
دبیر شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی سراسر کشور ضمن تمجید از عملکرد مثبت جنبش دانشجویی به خاطر پرهیز از برگزاری زودهنگام برنامههای انتخاباتی در دانشگاهها برای جلوگیری از فراموشی برنامههای اقتصادی، ابراز داشت: کسانی که میخواهند نامزد انتخابات ریاست جمهوری شوند باید حتماً برای اقتصاد مقاومتی برنامه ویژه داشته باشند.
شمسایی در تقسیم بندی کشورهای جهان گفت: کشورهای جهان به سه دسته تقسیم میشوند، اول کشورهایی که جریان فکری مستقل دارند، دوم کشورهایی که جریان فکری مستقل ندارند و در جامعه جهانی هضم میشوند و سومین نوع از کشورها، کشورهایی هستند که گفتمان مستقل دارند و گفتمان آنها در تضاد با استکبار جهانی است که همیشه در معرض تهدید سیاسی، اقتصادی قرار خواهند گرفت وایران یکی از این کشورهاست که گفتمان ویژه دارد بدیهی است که دشمنان علیه ما در حوزه اقتصاد اقدامات زیادی را انجام خواهند داد.
وی در ادامه افزود: کشور ما باید بتواند در حوزه اقتصاد به خودکفایی برسد و اگر کشورهای اسلامی مانند ایران نتوانند نیازهای اولیه خود را برآورده کنند نمیتوانند گفتمان خود را گسترش دهند.