به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، اسماعیل حیدریآزاد ظهر امروز در دومین جلسه نخبگان شهرستان قوچان با وی در محل فرمانداری این شهرستان در خصوص اقتصاد مقاومتی تصریح کرد: مردم در آن زمان هشت سال جنگ تحمیلی به یکدیگر محبت، اعتقاد و ایمان داشتند و با وجود اینکه در اوج کمبودها بودند همیشه در صحنه حاضر بودند.
وی گفت: دلیل این کار اعتقاد عمیقی بود که مردم داشتند و در حال حاضر انواع جنس های ایرانی و خارجی در کشور وجود دارد ولی مردم به خودشان رحم نمیکنند.
فرماندار قوچان بیان داشت: مصرف مرغ در شهرستان روزی 3500کیلوگرم بود که در ماه مبارک رمضان به 12000 کیلوگرم در روز رسید و دلیل آن فکر قحطی بود که باعث ذخیره کردن مرغ و افزایش قیمت آن شد.
وی تاکید کرد: بعضی افراد سرمایه را فقط سرمایه پولی میدادند درصورتی که سرمایه دیگری به نام سرمایه اجتماعی وجود دارد که می تواند در همه زمینههای زندگی انسان مؤثر باشد و تنها تفاوتش با دیگر سرمایهها در این است که در همه جا وجود دارد.
حیدری آزاد اضافه کرد: سرمایه اجتماعی باعث ایجاد اعتماد و اعتقاد متقابل میشود که میتواند بین مردم با سازمان یا سازمان با سازمان دیگری ایجاد شود که در صورت ایجاد این اعتماد و اعتقاد یک هدف و مسیر مشترک وجود پیدا میکند.
وی با بیان اینکه سرمایه اجتماعی نیازمند یک کار جمعی و ارتباطی دوسویه است گفت: مردمی موفق خواهند بود که بتواند سرمایه اجتماعی را در سطح اداره و سازمان خود پیاده کنند، البته این موضوع در خانوادهها نیز باید وجود داشته باشد.
فرماندار قوچان با اشاره به افزایش میزان طلاق در سطح جامعه گفت: با از بین رفتن سرمایه اجتماعی در سطح خانوادهها اعتماد و اعتقاد میان زن و شوهر از بین رفته و خانوادهها به سمت بی هویتی پیش می روند.
در ادامه جلسه اعضای حاضر به بیان نظرات و دیدگاههای خود پیرامون موضوع اقتصاد مقاومتی و چگونگی پیاده کردن آن در سطح شهرستان قوچان پرداختند.