آخرین اخبار:
کد خبر:۲۲۷۴۷۶
در دولت‌های نهم و دهم؛

9 بیمارستان در فارس راه اندازی شده است

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: در دولت‌های نهم و دهم 9 بیمارستان در این استان افتتاح شده که بخش قابل توجهی از این ساخت‌وسازها توسط مجمع خیرین فارس انجام شده‌ است.

افشین امینی در گفت‌وگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در شیراز، تصریح کرد: در دولت‌های نهم و دهم 9 بیمارستان در استان فارس ساخته و افتتاح شده است.

 

وی افزود: از بیمارستان‌های افتتاح شده می توان به بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی شهید رجایی شیراز، بیمارستان تخصص آنکولوژی امیر شیراز، بیمارستان امام موسی کاظم (ع) زرین دشت، بیمارستان امام هادی (ع) شهرستان فراشبند، بیمارستان امام جواد(ع) شهرستان خرامه، بیمارستان بخش زرقان، بیمارستان تخصصی مادر و کودک غدیر شیراز، بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی خیریه قلب کوثر و بیمارستان خشت و کنار تخته اشاره کرد.

 

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز بیان داشت: با افتتاح این بیمارستان‌ها به همراه بخش مراقبت‌های ویژه در بیمارستان‌های دانشگاه، بیش از 1000 تخت به تعداد بیمارستان‌ها و مراکز درمانی فارس اضافه شد.

 

امینی بیان داشت: در حال حاضر ساخت بیمارستان‌ در شهرستان‌های استهبان، بوانات، سوانح سوختگی شیراز، خاتم الانبیای شیراز، بیضا، قائمیه و کوار نیز در دست ساخت است که از 30 تا 90 درصد پیشرفت فیزیکی برخوردار هستند.

 

وی تصریح کرد: در هشت سال گذشته، همچنین 49 مؤسسه رادیولوژی در حوزه دانشگاه علوم پزشکی شیراز راه‌اندازی شده است که تعداد این مراکز از 115 مرکز به 164 مرکز افزایش یافت.

 

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: 9 دستگاه سی‌تی اسکن در بیمارستان‌های حوزه دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز راه‌اندازی شده است که تعداد این دستگاه ها از 14 دستگاه به 25 دستگاه رسید.

 

امینی بیان داشت: همچنین در هشت سال گذشته شش دستگاه MRI و پنج دستگاه آنژیوگرافی در بیمارستان‌های حوزه دانشگاه علوم پزشکی شیراز در نقاط مختلف فارس راه اندازی شد.

 

وی خاطرنشان کرد: بخش قابل توجهی از این ساخت و سازهای درمانی توسط نیک اندیشان عرصه سلامت مجمع خیرین استان فارس انجام شده که در کشور بی نظیر است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار