گروه 1+5 در آلماتی پیشنهاد جدیدی به ایران خواهد داد
آخرین اخبار:
کد خبر:۲۲۹۲۴۹
منبع دیپلماتیک فرانسوی؛

گروه 1+5 در آلماتی پیشنهاد جدیدی به ایران خواهد داد

یک منبع دیپلماتیک فرانسوی اعلام کرد که در آستانه دور جدید مذاکرات، گروه 1+5 پیشنهاد تازه‌ای به ایران ارائه خواهد کرد.
گروه 1+5 در آلماتی پیشنهاد جدیدی به ایران خواهد داد

به گزارش خبرنگار حوزه بین الملل «خبرگزاری دانشجو» به نقل ازپایگاه خبری العهد لبنان، یک منبع دیپلماتیک فرانسوی اعلام کرد: در آستانه دور جدی مذاکرات گروه 1+5 پیشنهاد جدیدی به ایران ارائه خواهند کرد.

 

این منبع آگاه در گفتگو با رسانه ها اظهار داشت گروه 1+5در مذاکرات آلماتی قصد دارند پیشنهاد جدیدی را به مذاکره کننده ارشد هیئت ایرانی ارائه دهند.

 

 این دیپلمات بلند پایه در ادامه از ارائه توضیحات بیشتری در این باره خودداری کرد.

 

این در حالی است که بسیاری از کارشناسان مسائل ایران معتقدند که موفقیت دور جدید مذاکرات فقط در صورتی خواهد بود که دارای خصوصیاتی زیر باشد؛ 1- به رسمیت شناختن حق غنی سازی ایران 2- پرهیز از ارائه پیشنهاد های سخیفانه 3- لغو تحریم ها 4-تغییر رویکرد از گفت‌وگوی خصمانه بر گفت‌وگوی معطوف به همکاری.

پربازدیدترین آخرین اخبار