کد خبر:۲۲۹۵۰۵
با حضور مدیر کل ارشاد خراسان رضوی

کتابخانه تخصصی پژوهش در مشهد افتتاح شد

کتابخانه تخصصی پژوهش با حضور مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی در مشهد افتتاح شد.

به گزارش گروه فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، سید سعید سرابی امروز در مراسم افتتاح کتابخانه تخصصی پژوهش در مشهد گفت: این کتابخانه منبع بسیار مفید و مناسبی برای استفاده محققان، پژوهشگران، اساتید و دانشجویان است.


وی به نقش پژوهش در ارتقای مدیریت فرهنگی و اثربخشی اقدامات فرهنگی و هنری اشاره کرد و گفت: نوع و سطح فعالیت‌های پژوهشی یکی از شاخص‌های اصلی توسعه و پیشرفت محسوب می‌شود، موفقیت در تمام فعالیت‌های فرهنگی و هنری به گونه‌ای به گسترش فعالیت‌های پژوهشی بستگی دارد.


دبیر شورای فرهنگی مشهد افزود: پژوهش یکی از محورهای مهمی است که ضامن پیشرفت و توسعه پایدار در هر کشور به شمار می‌آید، اگر پژوهشی صورت نگیرد، دانش بشری افزایش نخواهد یافت و دچار سکون و رکود خواهد شد.


سرابی کتابخانه های تخصصی را لازمه و نیاز پژوهشگر دانست و بیان داشت: کتابخانه‌ها به عنوان مراکز اصلی گردآوری و سازماندهی منابع اطلاعاتی ابزار لازم را برای پژوهشگران و توسعه پژوهش فراهم می‌کنند؛ از آنجا که هیچ پژوهشی نمی‌تواند بدون برقراری پیوند با پیشینه پژوهشی در حوزه موضوعی خود موفق باشد، دسترسی به منابع اطلاعاتی روزآمد یکی از مهمترین نیازهای پژوهشگران است.


وی ادامه داد: همه پژوهشگران نیازمند آگاهی از فعالیت‌هایی هستند که قبلا در حوزه پژوهشی آنان اتفاق افتاده و یا در زمان حال در جریان است، این آگاهی از طریق دسترسی به منابع اطلاعاتی میسر می‌شود.
 

 محمد کاظم دبیری، سرپرست دبیرخانه شورای فرهنگ عمومی در این مراسم گفت: این کتابخانه یکی از کتابخانه های تخصصی و پژوهشی است که برای استفاده پژوهشگران، محققان و دانشجویان و نخبگان فرهنگی و هنری قابل استفاده خواهد بود.
 

وی افزود: منابع این کتابخانه شامل کتابهای تخصصی مدیریت فرهنگی، علوم اجتماعی، جامعه و فرهنگ، چشم انداز، کتب مرجع، پایان نامه های دانشجویی، طرح های پژوهشی با موضوعات فرهنگی و اجتماعی استانی و مقالات متعدد علمی در حوزه های فرهنگی، هنری، مذهبی و اجتماعی می باشد.
 

دبیری بیان داشت: مجموعه کتب یافته های طرح آمارگیری جامع فرهنگی کشور، یافته های پیمایشی ارزش ها و نگرش های ایرانیان، گزارش فرهنگی کشور، رفتارهای فرهنگی ایرانیان، یافته های طرح های پژوهشی فعالیت و مصرف کالاهای فرهنگی در کشور و همچنین یافته های طرح آمارگیری جامع فرهنگی کشور با موضوع فضاهای فرهنگی ایران از جمله منابع این کتابخانه تخصصی است.


لازم به ذکر است، در بخش دیگر کتابخانه آرشیو نشریات تخصصی و فصلنامه های اجتماعی، فرهنگی و پژوهشی از جمله نشریات مهندسی فرهنگی، آینه پژوهش، مطالعات اسلامی، فرهنگ عمومی، فرهنگ پژوهش و سایر نشریات تخصصی می باشد.


کتابخانه تخصصی پژوهش در دبیرخانه شورای فرهنگ عمومی همه روزه غیر از روزهای تعطیل در وقت اداری پذیرای پژوهشگران و محققان و دانشجویان است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار