به گزارش خبرنگار فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، مهندس نبوی در اختتامیه جشنواره وبلاگ نویسی «از حماسه تا حماسه» که امروز در دانشگاه علوم اقتصادی برگزار شد، در خصوص ابعاد مختلف فتنه 88 گفت: فتنه 88 یک لشکرکشی جهانی بود و مراکز زیادی برای برپایی آن برنامهریزی کرده بودند تا از طریق جنگ نرم نظام جمهوری اسلامی ایران را از پا دربیاورند.
عضو تشخیص مصلحت نظام گفت: مقابله انقلاب اسلامی نشان دهنده قدرت نرم انقلاب ما بود که توانست به خوبی از آن استفاده کند؛ انقلاب این ظرفیت را داشت تا بتواند فتنهها را شناسایی کند و بر آن فائق آید.
وی ادامه داد: انقلاب اسلامی فتح بابی برای نمایش قدرت ایران در جنگ نرم بود و امروز نیز بحث قدرت فرهنگی مطرح است که سرنوشت ساز و تعیین کننده می باشد؛ به طوری که بسیاری از کشورها با وجود داشتن قدرتهای زیاد، اما به دلیل ضعیف بودن قدرت فرهنگی، موفق نمیشوند به اهدافشان برسند؛ این در حالی است که انقلاب اسلامی ما قدرت فرهنگی بالایی دارد و پیوند بین دین، مردم و رهبری باعث شده بتواند از این ظرفیت در مواقع مختلف استفاده کند.
نبوی ادامه داد: پیروزی انقلاب اسلامی بسیاری از نظریهها را عوض کرد و دشمنان به این نتیجه رسیدند که جنگ نرم برای مقابله با جمهوری اسلامی تأثیرگذار نخواهد بود، بنابراین انقلابهای رنگی را از تیر ماه سال 1378 با حضور مردم راه انداختند، اما پاسخی در آن مقطع نگرفتند.
مدیرمسئول روزنامه «رسالت» ادامه داد: دلیل آنها برای نتیجه نگرفتن از راه اندازی انقلاب های رنگی این بود که حمایت درستی از شبکههای اجتماعی نداشتند، بنابراین در فتنه 88 برنامهریزی کردند تا با استفاده از فضای مجازی و ایجاد شبکههای اجتماعی وارد صحنه شوند تا بتوانند موفق شوند، اما این روش هم تأثیری نداشت؛ معمولاً انقلابهای رنگی را در زمان انتخاب راه میاندازند و سعی میکنند کاندیداهای موردنظرشان رای بیاورد تا بتوانند در درازمدت در مسیر خود حرکت کنند.
وی در ادامه اضافه کرد: در سال 88 فتنهای را با حمایت و پوششهای جهانی اجرا کردند و فکر می کردند که به نتیجه میرسند، اما چون رهبری به فرهنگ اصیل انقلاب متکی بودند، راههای فتنه را شناسایی کرده و با استفاده از این فرهنگ و دادن بصیرت و آگاهی به مردم توانستند آن را خنثی کنند.
نبوی گفت: 9 دی از این نظر نقطه درخشانی در انقلاب اسلامی است؛ چرا که منجر به پیروزی انقلاب ما بر قدرت نرم جهانی شد، البته حالا هم دشمنان با نزدیک شدن به انتخابات ریاست جمهوری یازدهم واژه دیگری با عنوان «انتخابات آزاد» مطرح کرده اند، به این معنا که اگر ما رأی نیاوردیم، انتخابات آزاد و قانونی نبوده است.