کد خبر:۲۳۲۸۰۵

آمادگی کره شمالی برای حمله احتمالی موشکی به آمریکا

رهبر کره شمالی امروز دستور آماده باش برای حمله موشکی به قاره آمریکا و نیز پایگاه های آمریکا در منطقه اقیانوس آرام و کره جنوبی را صادر کرد.
آمادگی کره شمالی برای حمله احتمالی موشکی به آمریکا

به گزارش گروه بین الملل «خبرگزاری دانشجو»، وی گفت:«این دستور آماده باش که در نشست فوری مسئولان عالی رتبه ارتش کره شمالی اعلام شد،‌ در واقع واکنش مستقیم به استفاده از بمب افکن های بی دو رادار گریز آمریکایی در رزمایشی در کره جنوبی است.»

 

این بمب افکن ها قابلیت حمل سلاح هسته ای را دارا هستند.

 

کیم جونگ اون افزود: «در صورت هرگونه اقدام تحریک آمیز بی پروایانه آمریکایی ها، نیروهای کره شمالی بی رحمانه به قاره آمریکا  و پایگاه های نظامی آمریکا در اقیانوس آرام از جمله در هاوایی، گوام و کره جنوبی حمله خواهند کرد.»

 

رهبر کره شمالی پرواز بمب افکن های بی دو امریکا را بر فراز کره جنوبی تنها یک نمایش قدرت دانست و اعلام کرد: «این اقدامی است که نشان می دهد آمریکایی ها به هر قیمتی می خواهند جنگ هسته ای به راه بیاندازند.»

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار