گروه معارض سوری النصره در لیست گروه‌های تروریستی قرار می‌گیرد
آخرین اخبار:
کد خبر:۲۳۴۲۹۸
وزارت خارجه فرانسه خبرداد؛

گروه معارض سوری النصره در لیست گروه‌های تروریستی قرار می‌گیرد

فرانسه از آغاز گفتگوها در شورای امنیت بر سر قرار دادن گروه معارض سوری النصره در لیست گروه های تروریستی خبرداد.
گروه معارض سوری النصره در لیست گروه‌های تروریستی قرار می‌گیرد

به گزارش خبرنگار بین الملل «خبرگزاری دانشجو»، وزارت خارجه فرانسه از آغاز گفتگوها در شورای امنیت برسر قرار دادن جبهه النصره (از گروه های معارض سوری) در لیست گروه های تروریستی خبر داد.

 

به گزارش رویترز، فلیپ لالو، سخنگوی وزارت خارجه فرانسه با اشاره به اعلام وفاداری ابومحمد الجولانی، رئیس جبهه النصره به رهبر القاعده گفت که به دنبال این اقدام منطقی به نظر می رسد که جبهه النصره در لیست سیاه گروه های تروریستی قرار گیرد.

 

وی تصریح کرد که یکی از گزینه ها بحث در این باره در شورای امنیت است. جبهه النصره که از گروه های وابسته به القاعده بوده و از سوی کشورهای عربی منطقه حمایت می شود، تاکنون عامل بسیاری از بمب گذاری ها و عملیات های تروریستی خونین در سوریه به ویژه در دمشق و حلب بوده است.

 

پیش از این و در روز پنجشنبه دولت سوریه از شورای امنیت خواسته بود که جبهه النصره را در لیست گروه های تروریستی قرار دهد.

پربازدیدترین آخرین اخبار