آخرین اخبار:
کد خبر:۲۳۴۴۹۴
لنکرانی در دانشگاه فردوسی:

کناره‌گیری کاندیدایی به نفع دیگری بی‌صداقتی با مردم است

سخنگوی جبهه پایداری کناره‌گیری کاندیدایی به نفع دیگری را نوعی بی‌صداقتی با مردم دانست و گفت: این کناره‌گیری عقب‌نشینی از ادای تکلیف است.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، باقری لنکرانی امروز در همایش «شعور انقلابی و حماسه سیاسی» در جمع اعضای اتحادیه جامعه اسلامی دانشگاه های کشور در دانشگاه فردوسی مشهد، در خصوص ریشه تورم گفت: عامل عمده تورم در کشور، وابستگی اقتصاد ما به نفت و نوعی رهاشدگی در بین مسئولان و انباشته شدن ثروت در میان برخی از آنان است؛ به طوری که کشور ما امروز ظرفیت‌های طبیعی خوبی را پیدا کرده است که با توجه به آنها می‌توان این وابستگی را از بین برد.


وی دومین مشکل اقتصادی کشور را عدم نگاه کلان به بحث اقتصادی دانست و افزود: نگاه پروژه‌ای داشتن به اقتصاد سبب موازی کاری و عدم توجه به انسانیت انسان می‌شود؛ به طور مثال در بحث مدیریت شهری عمده مسیرسازی‌ها به نفع خود انسان است، بنابراین برای رفع این موازی کاری از هم افزایی بین کارها باید بهره جست.


سخنگوی جبهه پایداری تاکید کرد: اقتصاد مردمی به معنای واقعی کلمه باید رخ دهد و این به این معناست که آحاد 75 میلیون ایرانی باید در ثروت آفرینی و بهره‌گیری از آن نقش داشته باشند؛ با تغییر شکل قراردادهای بانکی و تطبیق با عقود اسلامی می‌توان تحول عظیمی در نظام بانکی ایجاد کرد.


باقری لنکرانی ایستایی در برنامه ریزی برای حل مشکلات اقتصادی را یک معضل بیان کرد و گفت: نگاه ما به حل مشکلات به این معناست که هنوز در مشکلات گذشته غوطه وریم، بنابراین رویکرد صحیح در برنامه ریزی، داشتن نگاه ویژه به آینده و آشنایی با معضلات آینده نقطه تمایز ما در حل مشکلات اقتصادی است؛به این ترتیب ما باید نگاه گلوگاهی به معضلات داشته باشیم و امکانات و ظرفیت‌های کشور را برای رسیدن به چشم انداز شناسایی کنیم.


وی ادامه داد: در بحث اقتصادی اشکالی که در ارائه راه حل وجود دارد، این است که مبتنی بر حرکت‌های کوتاه مدت است و امکان ماندگاری ندارد و آثار مثبت آن زودگذر و آثار منفی آن طولانی می باشد، بنابراین حرکت باید مداوم و رو به جلو باشد؛ در این میان نباید اقتصاد را از سایر علوم انسانی مجزا کرد، بلکه با در نظر گرفتن فرهنگ باید مشکلات اقتصادی را حل کرد.


رسماً اعلام کاندیداتوری نکرده‌ام


سخنگوی جبهه پایداری در خصوص عدم سابقه اجرایی خود گفت: قانون اساسی صلاحیت و عدم صلاحیت برای کاندیدا شدن را به عهده شورای نگهبان قرار داده است و کسی که صلاحیت داشته باشد می‌تواند نامزد انتخاباتی شود؛ از طرفی کار نظارت نیز از مصداق‌های کارهای کلان کشور است، ولی بنده هنوز رسماً اعلام کاندیداتوری نکرده‌ام.


باقری لنکرانی کناره گیری کاندیدایی به نفع کاندیدای دیگر را نوعی بی‌صداقتی با مردم دانست و بیان داشت: این کناره گیری عقب نشینی از ادای تکلیف است و نباید مردم سالاری دینی را با این کار نادیده گرفت؛ هر فردی که با مبنا وارد صحنه سیاسی شود، می‌تواند حماسه سیاسی و به تبع آن حماسه اقتصادی ایجاد کند.


وی در پایان با اشاره به اینکه طنازی های سیاسی رای خاکستری به بار می آورد، تاکید کرد: کاندیداهای انتخاباتی نباید آن چیزی که مورد استقبال مردم است را شعار خود قرار دهند؛ چرا که اگر اینها به عنوان رئیس جمهور انتخاب شوند باز هم نمی‌توانند حماسه سیاسی و اقتصادی ایجاد کنند، در حقیقت حماسه سازی کار انسان های انقلابی و شفاف است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار