رئیس دانشگاه مازندران با اشاره به اینکه خداوند در قرآن کریم همه بشریت را به تدبر فرا خوانده است، گفت: راه دستیابی به گنجهای معنوی قرآن کریم تدبر و بهرهوری از آن است.
احمد پور در گفتوگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در ساری، در حاشیه برگزاری اختتامیه مسابقات منطقه ای قرآن کریم تصریح کرد: قرائت مقدمهای برای تدبر در آیات انسانساز قرآن کریم است، چراکه با قرائت میتوان به این مرحله رسید.
وی با اشاره به اینکه قرائت بدون تدبر هم بهره کافی ندارد، اظهار داشت: قرآن همچون دارویی برای شخص بیمار است که مصرفکننده آن چه خاصیت آن را بداند یا نداند، تأثیر خود را میگذارد.
رئیس دانشگاه مازندران عنوان کرد: در آیات و روایات تأکید زیادی بر رابطه تدبر و قرائت قرآن شده است، همانطور که پیامبر اکرم (ص) در این زمینه میفرمایند: «چه بسا بسیاری از کسانی که قرآن را تلاوت میکنند و قرآن آنان را در حین قرائت لعنت میکند، چراکه بدون تدبر قرآن را تلاوت میکنند».
احمدپور با اشاره به اینکه خداوند در قرآن کریم همه بشریت را به تدبر فراخوانده است، ادامه داد: راه دستیابی به گنجهای معنوی قرآن کریم تدبر و بهرهوری از آن است.
وی توسل و اعتصام به یکی از مقولههای قرائت و تدبر را درست ندانست و اضافه کرد: اگر بخواهیم در معنای مفاهیم قرآنی تدبر کنیم بدون قرائت ظاهری آیات قرآن کریم این کار امکانپذیر نیست.
رئیس دانشگاه مازندران خاطرنشان کرد: قرآن کتاب زندگی است و باید تمامی جنبهها و بعدهای نهفته آن را کشف و در زندگی روزمره کاربردی کرد.
احمدپور یادآور شد: جامعه امروزی نیازمند درس گرفتن از آموزهها و پیامهای قرآنی است و باید فرامین قرآنی هرچه بیشتر در جامعه پیاده شود.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به لزوم تداوم مسابقات قرآنی و برگزاری هرچه بهتر آن گفت: این مسابقات میتواند در تعدیل نگرش جامعه به قرآن تأثیر بسزایی داشته باشد.
رئیس دانشگاه مازندران با بیان اینکه یکی از رسالت های دین آموزش مهارت های زندگی به پیروان خویش است، افزود: برگزاری مسابقات قرآنی در بخش های دانشجویی که دربرگیرنده نسل جوان جامعه است، نقش بسزایی در ایجاد نشاط و شادمانی مومنانه در زندگی خواهد داشت.
احمدپور ضمن ارزشمند دانستن حضور دانشجویان در این مسابقات ابراز امیدواری کرد که شاهد تجلی بیش از پیش آداب و خلق و خوی قرآنی در جامعه به ویژه در میان جوانان باشیم.