به گزارش گروه اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، حجت الاسلام والمسلمین محمدیان درتبیین ویژگی های برنامه درسی ملی گفت: براساس این سند ساعات آموزش دردوره های تحصیلی به ترتیب در دوره ابتدایی 925 ساعت، در دوره اول متوسطه یک هزار و 110 ساعت، دوره دوم متوسطه نظری یک هزار و 295 ساعت و درشاخه فنی وحرفه ای وکاردانش یک هزار و 480 ساعت در نظر گرفته شده است. علاوه برآن صدساعت نیز آموزش خارج از کلاس پیش بینی شده که 50 درصد آن متمرکز و 50 درصد دیگر بر عهده مدرسه ومنطقه آموزش و پرورش خواهد بود.
وی درباره برنامه آموزش هفتگی دوره های مختلف تحصیلی در این سند، تصریح کرد: برنامه آموزش هفتگی در دوره ابتدایی 25 ساعت، دوره اول متوسطه 30 ساعت، دوره دوم متوسطه 35 ساعت و در شاخه فنی و حرفه ای حداکثر 40 ساعت جلسه آموزشی می باشد.
وی با تاکید بر اینکه زمان آموزش بر اساس این سند در پایه اول تا سوم ابتدایی 45 دقیقه خواهد بود، خاطر نشان کرد: ساعت جلسات درسی از پایه پنجم ابتدایی به بعد 50 دقیقه می باشد.
محمدیان با اشاره به اینکه فصل آخر این سند مربوط به سیاست ها والزامات اجرایی است، گفت: در زمینه ارزشیابی برنامه نیز پیش بینی شده است که بعداز هر 2 الی 3 سال ، گزارش سازمان پژوهش وبرنامه ریزی به شورای عالی آموزش و پرورش ارائه شود.
وی با بیان اینکه نظارت بر نحوه اجرای برنامه درسی ملی بر عهده سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی است، بیان کرد: نظارت عالی بر اجرای این برنامه بر عهده شورای عالی آموزش وپرورش می باشد.
این مقام مسئول طول اجرای برنامه درسی ملی را 6 سال اعلام کرد و با اشاره به اجرای این برنامه درسال تحصیلی جاری در دو پایه افزود :در سال تحصیلی جدید پایه های سوم ابتدایی و اول متوسطه نیز تحت پوشش برنامه های این سند قرار خواهند گرفت .