کد خبر:۲۳۵۱۹۰
استاندار فارس:

نگاه ملت ما در انتخابات به فرمایشات رهبر معظم انقلاب است

استاندار فارس گفت: نگاه ملت ما در انتخابات به فرمایشات رهبر معظم انقلاب است و رئیس جمهوری را انتخاب می‌کنند که گام‌های بلندی را در توسعه بردارد.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از شیراز، حسین صادق عابدین امروز در رژه اقتدار نیروهای مسلح در فارس بیان داشت: اقتدار نیروهای مسلح باعث شده هیچ دشمنی در دنیا فکر حمله نظامی به کشورمان را نداشته باشد.

 

وی افزود: به مدد این امنیتی که نیروهای مسلح در کشورمان به وجود آورده اند، ملت ما به دنبال خلق حماسه سیاسی در انتخابات هستند.

 

استاندار فارس گفت: مطمئن هستیم به مدد الهی و تلاش نیروهای نظامی و انتظامی امنیتی چشم گیر در انتخابات پیش رو به دنبال داریم.

 

صادق عابدین بیان کرد: دشمنان بدانند هر چه فشارهای اقتصادی بیشتر باشد، آنها کاری نمی توانند از پیش ببرند و ملت ما از نظام و کیان خود دفاع می‌کن .

 

وی تصریح کرد: برگزاری انتخابات با امنیت بی بدیل انتظار همگان است و با کمک مردم این امنیت برقرار می‌شود.

 

نماینده عالی دولت در فارس گفت: نگاه ملت ما به فرمایشات رهبر معظم انقلاب است و رئیس جمهوری را انتخاب می‌کنند که گام‌های بلندی را در توسعه بردارد.

 

صادق عابدین ادامه داد: دشمن برای ناامنی چشم دوخته و برنامه‌ریزی کرده است، بنابراین ملت ما باید با بصیرت تمام در مقابل این دشمنی‌ها ایستاده و راه خود را پیدا کنند.

 

وی خاطرنشان کرد: در ادوار گذشته چندماه قبل و بعد از انتخابات امور اقتصادی و برنامه‌ریزی در کشور با رکود مواجه می‌شد، اما امسال نباید این طور شود، چراکه اگر هفت ماه از سال برای انتخابات کارها را کنار بگذاریم حماسه‌ای خلق نمی‌شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار