آخرین اخبار:
کد خبر:۲۳۶۴۱۱
نشست خبری لنکرانی -1:

در انتخابات حضور کم‌خرج خواهم داشت

گزینه جبهه پایداری در انتخابات گفت:‌ حضور پرزرق و برق و پرخرج در صحنه را مسرفانه و بی‌اثر می‌دانم و تلاش می‌کنم حضور کم‌خرج داشته باشم.
به گزارش خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، کامران باقری‌لنکرانی در نشست خبری اردیبهشت ماه 92 در راستای یازدهمین انتخابات ریاست جمهوری در انتقاد از برخی کاندیداها گفت:‌ برخی از کاندیداها از مطرح نمودن هولوکاست انتقاد کردند، اما باید توجه داشت که به نظر امام خمینی (ره) باید از انقلابمان سخن بگوییم و نباید با کوتاه آمدن، مشکلاتمان را حل کنیم؛ این با اصول ما سازگاری ندارد، باید توجه کنیم در ادبیات مرسوم بین‌الملل کرنش و کوتاه آمدن مغایر با اصول ماست و برای ما دستاوردی هم ندارد.
 
وی در ادامه افزود:‌ این گونه نیست که بخواهیم با همه دنیا بجنگیم، اما باید توجه داشته باشیم که قطب‌های متعدد سیاسی شکل گرفته و اینکه بخواهیم دنیا را از دریچه اروپا و آمریکا ببینیم ساده‌انگاری و حرکت خلاف مبانی است.
 
گزینه جبهه پایداری در انتخابات در ادامه با بیان اینکه یکی از نکات مهم دولت آینده داشتن توان تعامل در همه جوانب است، خاطرنشان کرد: اگر موضوع نقدپذیری مطرح است، باید این موضوع را در عملکرد خود نیز جستجو کنیم و این موضوع در کشور نهادینه شود و افرادی با نگاه رو به جلو برای اجرای برنامه های دولت کمک کنند.
 
لنکرانی در ادامه افزود: کسانی که خود طراح بداخلاقی سیاسی هستند، دیگران را به اخلاق سیاسی دعوت می‌کنند، بنابراین باید توجه داشت که انتخابات اگر ما را به تعالی نرساند، برای ما ضررهای زیادی را ایجاد خواهد کرد.
 
وی درباره هزینه برگزاری انتخابات گفت:‌ از هفته گذشته به عنوان داوطلب احتمالی حاضر شده‌ام و ستاد انتخاباتی من در حال شکل گیری است، اما نکته این است که حضور پرزرق و برق و پرخرج در صحنه انتخابات را هم مسرفانه و نادرست و هم بی اثر می‌دانم، قرار نیست انتخابات با کاغذبازی و مهمانی‌های متعدد به سامان برسد، کاندیدا باید با قلوب مردم ارتباط موفق برقرار کند، بنابراین تلاش می‌کنم در این عرصه حضور کم‌خرج داشته باشم.
 
این کاندیداهای احتمالی ریاست جمهوری درباره برگزاری نظرسنجی تصریح کرد: باید اصلح را به مردم معرفی کنیم تا آنها با شناسایی رای دهند، تجربه نظرسنجی در گذشته نشان داده تا یک هفته پیش از انتخابات تعداد حضور مردم مشخص نیست.
 
لنکرانی درباره اظهارات رئیس جمهور مبنی بر اینکه از افراد پرونده دارم، گفت: متاسفانه در کشور ما به دلیل برخی انحصارات زمینه ایجاد برخی اقدامات فسادآور وجود دارد؛ مثلاً بیشترین شکایت‌ها در قوه قضائیه از شهرداری‌ها و یا اداراتی است که مجوزهایی را صادر می‌کنند؛ در این راستا وظیفه دولت این است که زمینه فساد را از میان بردارد تا امکان ریزه‌خواری ایجاد نشود، نه اینکه در پایان دولت سخن از این به میان بیاید که برخی فساد کردند و از آنان پرونده دارم.
 
وی در ادامه افوزد: اینکه گفته شود فردی می خواست با فساد مبارزه کند، اما به او اجازه داده نشد، سخن درستی نیست؛ زیرا نظر رهبری و مردم مبارزه با فساد بوده است و بخش مهمی از حل مشکلات و زمینه سازی ها توسط قوه مجریه صورت می گیرد؛ البته اینکه فکر کنیم کشور را باید با یک قوه اداره کند هم درست نیست؛ چون سخن امام و رهبری توجه به سه قوه برای مبارزه با فساد بوده است.
 
این کاندیدای احتمالی ریاست جمهوری در ادامه در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه باید نقاط ضعف دولت گذشته به نقطه قوت دولت آینده تبدیل شود، خاطرنشان کرد:‌ مهم ترین ضعف دولت چالش در مدیریت کشور بوده است، باید بین برنامه‌ریزی و اجرا و مبانی و ارزش‌ها ارتباط برقرار کنیم تا برنامه‌ها به خوبی اجرا شوند.
 
لنکرانی در ادامه با بیان اینکه یکی از نکات مهم نقدپذیری ماست ابراز داشت:‌ نکته ای که در دین هم به آن توصیه شده این است که اگر نقدی صورت گرفت آن را بپذیریم، اما باید توجه داشت که نقاد نیز باید منصف باشد، اما برخی به واسطه انتقاد انتقام جویی می‌کنند؛ نکته دیگر توجه به مشورت پذیر بودن است، در صدد هستم در صورت به عهده گرفتن سمت ریاست جمهوری، با ایجاد شبکه نخبگان در برنامه ریزی ها، نگاه عالمانه داشته باشم.
 
وی ادامه داد:‌ در قانون اساسی هیات دولت به عنوان شخصیت حقوقی شناخته شده است و نمی توان آن را به شرکت سهامی تبدیل کرد، بنابراین باید عده ای که شخصیت حقیقی دارند، وارد عرصه شوند و از هر کدام از آنها که علاقه مند به همکاری باشند به عنوان یک ظرفیت استفاده کنیم.
 
گزینه جبهه پایداری در انتخابات درباره حل مشکلات اقتصادی و معشیتی گفت: باید بیماری اقتصاد کشور را درک کنیم؛ زیرا بیماری مزمنی است، نگاه برخی از افراد این است که ما اقتصاد سالمی داشتیم که به دلیل تحریم ها دچار مشکلاتی شدیم، در صورتی که ریشه مشکلات اقتصادی از 70 سال پیش بر اقتصاد ما حاکم شده که از جمله دلایل آن متکی بودن اقتصاد ما به منابع نفتی است.
 
لنکرانی در ادامه افزود:‌ اینکه تحریم هیچ اثری نداشته نادرست است، اما اینکه فکر کنیم نمی توانیم از تحریم ها عبور کنیم نیز غلط است؛ در این رابطه هدفمندی رایانه ها جزو نقاط مثبت دولت محسوب می شود.
 
وی با بیان اینکه مردم به دلیل مشکلات معیشتی تحت فشار هستند و غفلت از این موضوع کار درستی نیست، ابراز داشت:‌ فوری ترین نیاز توجه به پنج دهک پایین جامعه از جهت درآمدی است که این مشکلات تسهیل شده، اما عمده مشکلات اقتصادی باید به شکل ریشه ای حل شود.
 
این کاندیدای احتمالی ریاست جمهوری درباره حضور زنان در دولت آینده گفت:‌ ظرفیت خوبی در میان زنان وجود دارد که می توان از آنها استفاده کرد، اما در مورد اینکه از چند خانم در این سمت ها استفاده کنیم باید دید که چه تعداد داوطلب وجود دارد و از جمله پست های کلیدی که حضور زنان در آن قابل توجه است، سمت مشاور رئیس جمهور در زمینه زنان است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
م و س ي
-
۰۷ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۲۳:۵۱
اي دکتر
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار