آخرین اخبار:
کد خبر:۲۳۶۶۹۰
زاکانی:

تفکر بسیجی انقلاب را از خطر انحراف، تحجر، ارتجاع و تکنوکراسی حفظ می‌کند/ یاری به مستضعفین جهان جزو برنامه‌های اصلی ماست

دبیر جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی گفت: تفکر بسیجی انقلاب را از خطر انحراف، تحجر، ارتجاع و تکنوکراسی حفظ می‌کند.

به گزارش خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، علیرضا زاکانی در نشست خبری که در خبرگزاری تسنیم برگزار شد، در پاسخ به سؤال خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو» در خصوص انتقاداتی که به عملکرد هفته های اخیر دولت وارد کرده است، گفت: در مقابل برخی تصمیمات اشتباه دولت نمی‌توان دم برنیاورد، تصمیم غلطی که یک شبه ارز مرجع را جمع می‌کنند و سبب افزایش قیمت صد درصدی روغن، افزایش 50 تا 60 درصدی قیمت گوشت و افسارگسیخته شدن قیمت لبنیات می‌شوند؛ این در حالی است که رئیس جمهور به دنبال شعار دادن است.


وی افزود: برمبنای اصل 3 قانون اساسی، دولت وظایف 16 گانه‌ای در قبال اداره جامعه دارد، بنابراین قابل پذیرش نیست به جای اینکه توان خود را صرف کاهش قیمت‌ها کند، دنبال پروژه‌های هزینه بردار تبلیغاتی باشد.


دبیر جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی افزود: جایگاه رفیع ریاست جمهوری و جنبه بین‌المللی این جایگاه، رفتارهایی که از سنخ این جایگاه رفیع نیست را نمی‌پسندد.


زاکانی افزود: رهبر معظم انقلاب و امام خمینی(ره) همواره تأکید می کردند که من یک رأی دارم و نه بیشتر، حال چگونه رئیس جمهور برای خود حق استمرار قدرت قائل است و همه سرمایه‌های کشور را برای چنین موضوعی به کارگیری کرده است.


این چهره سیاسی اصولگرا بیان کرد: بنده جر و بحث روزهای اخیر با رئیس جمهور را آغاز نکردم، ولی رفتار ایشان هیچ تناسبی با شرایط جامعه ما ندارد؛ رهبر معظم انقلاب تأکید دارند از الان تا انتخابات هر حرکتی که سبب حاشیه‌سازی و ایجاد بحران در جامعه بشود، صراحتاً خیانت خواهد بود.


وی تأکید کرد: امیدواریم رئیس جمهور رفتار سال‌های 84 و 85 خویش را پیگیری نماید و به دنبال حل مشکلات و امور مردم باشد نه پیگیر اموری که پذیرفته نیست.


زاکانی افزود: قابل پذیرش نیست که فردی قصد موروثی کردن ریاست جمهوری را داشته باشد؛ بنده به عنوان کاندیدای ریاست جمهوری برای چهار سال حق برنامه دادن دارم و پس از آن نیز باید بگویم کجای کار ایستاده‌ام.


دبیر جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی تصریح کرد: بنا بر اصل 121 قانون اساسی؛ قدرت، امانت الهی در دستان رئیس جمهور است و امری موروثی نیست که بتوان آن را به دیگری منتقل کرد.


این فعال سیاسی اصولگرا گفت: هم‌اکنون بیشترین استفاده از رفتارهای آقای احمدی‌نژاد از سوی دشمنان ما صورت می‌گیرد؛ این امر سبب شرمندگی شده و آسیب‌های جدی به کشور می‌زند.


وی یادآور شد: این دولت برای مقابله با فساد خط قرمز داشت؛ این در حالی است که پرونده‌های برخی از افراد دولت را بدون آن که این جا و آن جا بگوییم به دادگاه تحویل دادیم، اما اکنون دولت مدعی مبارزه با مفاسد اقتصادی است.


زاکانی گفت: در شرایطی که کشور نیاز به همبستگی ملی دارد، شعارهایی از سوی دولت مطرح می‌شود که هیچ شایسته نیست، مردم نظرشان معلوم است، نباید انتظار داشته باشیم بعد از همه کارهایی که از سوی دولت انجام شده، اقبالی از سوی مردم به آنان وجود داشته باشد.


دبیر جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی تصریح کرد: هنوز هم دیر نشده و دولت می‌تواند به مسیر درست خدمتگزاری گذشته بازگردد.


این چهره سیاسی اصولگرا با اظهار تأسف گفت: هم اکنون دوم خردادی‌ها از اشتباهات دولت برای تطهیر خویش استفاده می‌کنند، در حالی که من بارها گفته‌ام مسیری که هاشمی و خاتمی کشور را به سوی آن می‌بردند، ناکجاآباد بود و اساس نظام ما تلفیق دین و سیاست است، اما آنها به دنبال جدایی این دو مقوله از یکدیگر بودند و در مقابل بیگانگان کرنش می‌کردند.


وی افزود: از یاد نبرده‌ایم که 127 نفر نامه امضا کردند و خواستار نوشیدن جام زهر از سوی رهبر انقلاب شدند؛ از یاد نبرده‌ایم که 136 نماینده مجلس تحصن کردند؛ اشتباهات بزرگ امروز احمدی نژاد، سبب تطهیر کسانی می‌شود که اگر چه تعهدی به مسیر امام (ره) نداشتند، ولی خود را به نام امام مطرح می‌کردند.
 

زاکانی گفت: اشتباهات احمدی نژاد مواردی نیست که بتوان از آن چشم پوشی کرد، در قضیه شرکت سایپا پس از آن که اسناد و مدارک خود را به رؤسای قوای مقننه و قضائیه دادیم، گفتند حرف درستی زده‌اید، پس اگر حرف ما درست بود چرا پیگیری نشد؟!

 

دبیر جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی ادامه داد: پس از آن که بازپرس برای من برگه فرستاد، اصرار داشتم که دادگاه هر چه زودتر تشکیل شود تا بتوانم صحبت‌های خود را مطرح کرده و اسناد و مدارکم را ارائه کنم، اما مطرح کردند که طرف دولت قصد دارد شکایت خود را پس بگیرد.


وی گفت: زمانی که دولت افرادی همچون مصلحی و متکی را برای وزارت به مجلس شورای اسلامی معرفی کرد، بنده از حضور آنان دفاع کردم، اما از مخالفان معرفی وزیر راه بودم، هم اکنون در جریان پرونده فساد 3000 میلیاردی شش نفر از معاونان و مدیران همین آقا در زندان بسر می‌برند، بعدها مجلس به استناد همان دلایلی که من مطرح کرده بودم، این فرد را استیضاح کرد.


این فعال سیاسی اصولگرا بیان کرد: زمانی که بحث وزارت کشور کردان مطرح شد، سه بار نسبت به این موضوع اعتراض کردم و به او گفتم، به صلاح نیست که بیایی؛ در جلسه‌ای شش نفره با حضور مرحوم فاکر، حسینیان، نکونام، توکلی، فدایی و من به دیدار لاریجانی رفتیم تا دولت را متقاعد کند که کردان معرفی نشود، همچنین نامه شش نفره نوشتیم و نکونام آن را به نهاد ریاست جمهوری برد.


زاکانی تصریح کرد: با همه این اقدامات و پیگیری‌ها، کردان به مجلس آمد، دو ماه بعد هم زمانی که نظام لطمه خورده بود و 4.5 میلیون دانشجو بدبین شده بودند و آبروی کشور مخدوش شده بود، استیضاح شد.

 
وی بیان کرد: هر کجا در خصوص معرفی وزرا خطایی از سوی دولت صورت گرفت، به دیدار خصوصی احمدی نژاد رفتم و به وی متذکر شدم که مناسب نیست برخی افراد معرفی شوند، ولی او اصرار می کرد، البته جایی که منافع ملی به خطر می‌افتاد، مخالفت جدی و نفی مؤدبانه نسبت به تصمیمات وی داشتیم. 
 

دبیر جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی گفت: با موروثی شدن جایگاه ریاست جمهوری از سوی برخی افراد و تلاش‌هایی که برای این کار صورت می دهد، مخالفیم؛ دولت به جای سفرهای تبلیغاتی هزینه‌بر، باید به وظیفه خود در قبال معیشت مردم و گرانی‌های افسارگسیخته عمل کند. 
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار