به گزارش خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، خواجه سروی در اولین جلسه سال 92 رؤسای دانشگاههای کشور با اشاره به نقش دانشگاهها در وقوع حماسه سیاسی اعلام کرد: در مدت دو ماه نیمه اسفند تا هفته اول اردیبهشت ماه تعداد 110 نشست با موضوع انتخاباتی با حضور افرادی که از آنان به عنوان کاندیدای ریاست جمهوری یاد میشود تنها در دانشگاههای دولتی تشکیل شده است.
وی افزود: رویکرد دانشگاههای بزرگ کشور حضور فعال در صحنه انتخابات و به دست گرفتن ابتکار عمل است تا به خلق حماسه گسترده کمک کند، لذا آمار 110 جلسه ارائه شده منهای آمار دانشگاههای دیگر همچون جامع علمی- کاربردی، فرهنگیان، فنی وحرفهای، پیام نور و آزاد میباشد.
معاون فرهنگی وزارت علوم تصریح کرد: فعالیتهای دانشگاهها در این برهه باید بیش از همیشه رسانهای شود لذا انتظار میرود که گزارش برنامههای انجام شده در پورتال قرار گیرد.
خواجه سروری خطاب به روئسای دانشگاه ها گفت: تعامل با تشکلهای دانشجویی وضعیت نسبتاً خوبی دارد لذا در مواجهه با تقاضاهای تشکلها با نگاه مساعد وارد شوید.
وی افزود: افرادی که مورد تأیید نظام هستند، میتوانند در دانشگاهها حضور یافته و مورد سئوال واقع شده و برنامههایشان به چالش کشیده شود تا وظیفه مرجعیت علمی دانشگاهها نیز به انجام برسد.
معاون فرهنگی وزارت علوم بیان کرد: در عین حال کسانی که از نماز جمعه 29 خرداد 88 مقام معظم رهبری به بعد همچنان مواضع غلط خود را ادامه دادهاند، حضورشان در دانشگاه و اظهارنظر آنان موضوعیتی ندارد و خط قرمز ما نسبت به فتنه پررنگ است.
خواجه سروری تصریح کرد: دانشگاه یکی از پایگاههای کمک به نظام و ظرفیت سازی برای نظام است در بسیاری از استانها و تهران از همکاران ما درخواست شده در ستادهای انتخاباتی افراد حضور داشته باشند، حتی الامکان از ورود به ستادها خودداری کنید.
وی افزود: نگاه ما به مسائل سیاسی، فرهنگی نگاه به کلیت نظام نظرات نظام است.
معاون فرهنگی وزارت علوم ادامه داد: در حوزه همکاری با فرمانداریها، استانداریها و شورای نگهبان نیز مطرح شده که همکاران ما برای حضور در پای صندوقهای رای و کمک به اجرای انتخابات معرفی و به کارگیری شوند تا بعد نیز در مجامع آموزشی روایتگر نحوه برگزاری انتخابات بوده و پاسخگویی برخی شبهاتی باشند که احتمالاً در فضای دانشگاهها مطرح خواهد شد.