به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، قاضی زاده امروز در جمع خبرنگاران در دانشکده خبر مشهد با اشاره به اینکه مقبولیت ایجاد شدنی است، بیان داشت: در انتخابات مردم به معتمدین خود مراجعه کنند و اینکه در نظر سنجیها گفته میشود عدهای در صف اول و عدهای در ردیف های پایین تری قرار دارند، صحیح نیست؛ چراکه انتخابات 84 این امر را نقض کرد.
وی افزود: در انتخابات 84 احمدی نژاد در نظرسنجیها در ردیفهای پایین تری نسبت به بقیه افراد قرار داشت؛ اما برگزیده شد و رفتار و جریانات سیاسی مردم را به این نتیجه رساند که به فردی ناشناس رای دهند.
نماینده مردم مشهد در پاسخ به این سوال که به چه علت در جبهه پایداری لنکرانی که مقبولیت ندارد، انتخاب شد، تصریح کرد: مقبولیت به معنای توانمندی در اداره کشور است و همان طور که در انتخابات 84 شاهد بودیم عدم معروفیت دلیل بر انتخاب نشدن نیست؛ بنابراین فردی که کشور را اداره می کند باید سالم، اهل فن و در راستای آرمان های انقلاب باشد.
قاضی زاده با اشاره به این سخن رهبر انقلاب که فرمودند: «جهت پیدا کردن کاندیدای اصلح تحقیق کنید و آن را به دیگران معرفی کنید»، گفت: جبهه پایداری طی شش ماه ارزیابی از بین پنج نفر به دو نفر رسید و معیارهای آنان را در اختیار شورای فقها قرار داد و در نهایت به این جمع بندی رسید که با توجه به اینکه لنکرانی نیروی آزاد است و سابقه اجرایی دارد؛ اما فتاح و جلیلی نیروی آزاد نیستند، لنکرانی انتخاب شود.
وی ادامه داد: اینکه لنکرانی در آینده به عنوان حجت شرعی یک نفر را اصلح تر از خود دید وظیفه اش این است که کنار برود.
نماینده مردم مشهد در مجلس در خصوص انتخاب نشدن الهام به عنوان کاندیداتوری از سوی جبهه پایداری گفت: این که الهام اصلح است یا خیر مورد بررسی قرار گرفت؛ اما باید توجه کرد که در این راستا آمادگی افراد نیز جهت حضور در انتخابات ضروری است.
نداشتن تیم فکری در حوزه گفتمان انقلاب از ایرادات احمدی نژاد است
قاضی زاده گفت: یکی از ایرادات احمدی نژاد در دوره ریاست جمهوری نداشتن تیم فکری در حوزه گفتمان انقلاب است.
وی بیان داشت: ائتلاف را قبول ندارم؛ چراکه زمانی که یک نفر خود را اصلح می داند و کاندید ریاست جمهوری می شود نیازی به ائتلاف ندارد؛ اگر فرد احساس تکلیف میکند؛ بنابراین ائتلاف به چه معنا است و چنانچه احساس می کند شخص دیگری اصلح تر است به چه دلیل وارد میدان می شود؟
نماینده مردم مشهد در مجلس با اشاره به اینکه این مرزبندی ها را قبول ندارم، تصریح کرد: مهم نیست چه کسی رئیس جمهور شود؛ بلکه مهم این است که چه برنامه هایی دارد و با چه تیمی و چگونه می خواهد این برنامه ها را اجرایی کند.
قاضی زاده با اعتراض به اینکه برنامه ها به درستی پیاده نمیشوند، ادامه داد: 30 سال از انقلاب می گذرد؛ اما هنوز مشکل حاشیه نشینی وجود دارد و موضوع حجاب در کشور موضوعی جدی است.
وی در خصوص ایراداتی که بر دولت احمدی نژاد وارد است، گفت: نداشتن تیم فکری در حوزه گفتمان انقلاب، نبود نیروی آماده متناسب با گفتمان و عدم نظارت پذیری از جمله ایرادات دولت فعلی است.
نماینده مردم مشهد در مجلس با اشاره به اینکه مردم خواهان این نکته هستند که کسی که خود را متعهد میداند باید نظارت پذیر باشد، تصریح کرد: با افتخار میگوییم گفتمان ما گفتمان عدالت است؛ چراکه در جامعهای که فرصت ها به شکل عادلانه در اختیار اقشار مردم قرار گرفته باشد، میتوان انتظار اجرای احکام اسلام را داشت.
قاضی زاده خاطرنشان کرد: در جامعه ای که تبعض و سیستم های ناعادلانه حاکم باشد، نمی توان انتظار داشت احکام اسلام رشد کند و این هدف باید به عنوان یک هدف میانه مد نظر قرار گیرد.
وی ادامه داد: موضوع ما یک موضوع اصولگرا یا اصلاح طلب نیست؛ بلکه یک تفکر تکنوکراسی و یک تفکر انقلابی وجود دارد.
نماینده مردم مشهد در مجلس تصریح کرد: موضوع جامعه تکنوکراسی یک جامعه توسعه یافته است و مدلش الگوی توسعه در جامعه غرب است مانند کشور مالزی.
قاضی زاده افزود: یکی از معیارهای ما این بود که چناچه الهام را در مرکز رای بگذاریم آیا رای آوردن یا نیاوردن الهام برای نظام هزینهای دارد یا خیر؛ بنابراین در خصوصی ترین شرایط قبولش داریم، اما صحیح نمیدانیم اکنون در معرض رای گرفتن قرار دهیم؛ چراکه ممکن است شائبه ایجاد شود و در نهایت لنکرانی انتخاب شد.
وی در پایان خاطرنشان کرد: در نظر سنجی هایی که آمار آن متعلق به 15 روز گذشته است؛ هیچ یک از چهره های انتخاباتی کشور محبوبیت شان بالای 25 درصد نیست و محبوبیت شان بین 24 و 25 درصد اعلام شده است.