به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از رشت، غلامرضا ملک علیپور در حاشیه همایش رسم هجرت در جمع اصحاب رسانه استان گیلان، یکی از اهداف اساسی اردوهای جهادی را ارتباط علم و صنعت بیان کرد و گفت: اردوهای جهادی بهترین، آسان ترین و میانبرترین راه ارتباط علم با صنعت و کار است، زیرا دانشجو وقتی درس می خواند و تئوری یاد می گیرد، آن را در روستا عملیاتی می کند.
وی تصریح کرد: دانشجو در مرحله ثبت نام و حضور در مناطق محروم و کم برخوردار تصور می کند که روستا را می سازد، در حالی که مهم ترین نتیجه کار، خودسازی دانشجو است.
مسئول سازمان بسیج دانشجویی گیلان تاکید کرد: اردوهای جهادی زمینه خودباوری و ارتقای بهره مندی و هچنین کار تشکیلاتی و تجربی در عرصه های مدیریتی را برای دانشجویان فراهم می کند.
ملک علیپور گفت: زمانی که دانشجو به عنوان متولی در ادارات حضور می یابد، طبیعتا با واکاوی و بازآموزی قوانین اداری، با خلاء های اداری جامعه آشنا می شود.
وی به آغاز اردوهای جهادی در گیلان از سال 85 و اعزام اولین گروه جهادی 12 نفره به معلم کلایه قزوین اشاره کرد و افزود: از سال 85 تاکنون 5000 دانشجو در اردوهای جهادی حضور داشتند که اکنون این تعداد به 8500 نفر می رسد.
مسئول سازمان بسیج دانشجویی گیلان از اعزام 2600 نفر به اردوهای جهادی در تابستان امسال خبر داد و افزود: این دانشجویان از 100 دانشگاه، دانشکده و موسسات آموزش عالی استان به مناطق محروم استان اعزام می شوند.
ملک علیپور یادآور شد: مناطق مورد هدف دانشجویان جهادگر شهرستان های دور دست استان همانند رودبار، تالش، رضوانشهر، آستاراف سیاهکل، اشکورات رودسر و املش است.
وی با بیان اینکه دنشجویان در تمام عرصه های جهادی حضور خواهند داشت، گفت: محور حضور دانشجویان انجام کارهای فرهنگی است، زیرا اگر فرهنگ اصلاح شود جامعه در مسیر توسعه و آبادانی حرکت خواهد کرد.
مسئول سازمان بسیج دانشجویی گیلان ارتقای ایجاد اشتغال و تنوع شغلی از طریق کارهای آموزشی و علمی، ارتقای هم افزایی و وحدت مسئولین روستا و نیز پرهیز از برخی اختلافات برای آبادانی روستا را از مهم ترین شاخصه های فرهنگ در اردوهای جهادی عنوان کرد.