محمد علی رامین در گفتوگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در مشهد، کسانی را که مدعی رویکرد تند دولت احمدی نژاد هستند را انسان های بی خاصیتی دانست و گفت: این افراد در دوران مدیریت شان حتی یک کلمه مخالف مستکبرین اظهار نظر نکردند.
وی در خصوص عملکرد دولت احمدی نژاد بیان داشت: با تمامی اقدامات احمدی نژاد به جز مواردی که با نظرات رهبر انقلاب مغایرت داشت، موافق هستم.
مشاور مطبوعاتی وزیر ارشاد در دولت نهم ادامه داد: کسانی که مدعی رویکرد تند احمدی نژاد در عرصه بین المللی هستند، انسان های بی خاصیتی هستند، انسان هایی که هرگز در دوران مدیریت شان حتی یک کلمه مخالف اراده مستکبرین اظهار نظر نکردند و دوران پرشکوه مدیریت آنها دوران ذلت پذیری بود.
رامین افزود: هاشمی عنوان سیاست خارجی خود را در دوران هشت ساله دولتش سیاست تنش زدایی گذاشته بود، هاشمی در این دوران مذاکرات انتقادی دول اروپایی را پذیرفت و آنان مدام ما را مواخذه و به پاسخ گویی وادار میکردند در حقیقت در عرصه بین الملل آنها قاضی و ما متهم شده بودیم.
وی گفت: حاصل این هشت سال این شد که در اواخر دوره هاشمی دادگاهی تشکیل و مسئولان ارشد دولت وقت کشورمان تحت تعقیب پلیس بین الملل قرار گرفتند.
مشاور سابق مطبوعاتی وزیر ارشاد در دولت نهم بیان داشت: این چه عزت و حکمتی است که آنقدر منفعل باشیم که در نظام بین الملل هر امتیازی ممکن است به اروپاییان بدهیم؛ اما آنان با ما شرورانه برخورد کنند.
رامین با اشاره به اینکه بحث گفتوگوی تمدنها در دوران خاتمی مطرح شد، تصریح کرد: در آن سالی که سازمان ملل نیز سال گفتمان تمدن ها را مطرح کرد آمریکایی ها جنگ جهانی علیه مسلمانان راه انداختند و آمریکا عراق و افغانستان را اشغال کرد و با اشغال این دو کشور ما را به عنوان محور شرارت معرفی کردند.
وی با تاکید بر اینکه خاتمی هر امتیازی که لازم بود به غربیها داد، گفت: در آن دوره همین1+5 باعث شد که ما مراکز هستهای را تعطیل کنیم و اراده آنها را بپذیریم.
مشاور سابق مطبوعاتی وزیر ارشاد در دولت نهم افزود: غربی ها در تمام حوزه های علمی، تخصصی و فنی ما تجسس کردند و اطلاعات ما را در اختیار گرفتند. بعضا دانشمندان ما را از کشور فراری دادند و در نهایت هیچ چیزی حاصل نشد. ما از این سیاستها بهرهای نبردیم.
دولت احمدی نژاد؛ دوران بازگشت به آرمان های انقلاب
رامین با تاکید بر اینکه دولت احمدی نژاد دوران بازگشت انقلاب اسلامی به آرمان های اسلام و انقلاب بود، بیان داشت: در دولت احمدی نژاد از موضع انفعالی دولتهای هاشمی و خاتمی به دوره فعال شدن در عرصه بین المللی تغییر کردیم و بیشترین تاثیرات را در عرصه بین الملل در این دوران داشتیم.
وی با اشاره به اینکه اصل سیاست خارجی ما سیاست افتخارآفرینی است که در دولت احمدی نژاد شکل گرفت، ادامه داد: در این دوره امتیازات بزرگ جهانی از جمله تبدیل به یک قدرت هسته ای شدن، پیشرفت های فوق العاده در تمام علوم و فنون و تبدیل به یک قدرت منطقه ای و فرا منطقه ای شدن را به دست آوردیم.
بزرگ ترین ضعف دولت احمدی نژاد استمرار ناباوری به جایگاه ولایت فقیه بود
مشاور مطبوعاتی وزیر ارشاد در دولت نهم با اشاره به اینکه بزرگ ترین ضعف دولت احمدی نژاد استمرار ناباوری به جایگاه ولایت فقیه است، گفت: این امر از زمان هاشمی شروع شد.
رامین بیان داشت: احمدی نژاد برای جایگاه رهبری کم گذاشت و همین اشتباه که ولی فقیه را امام امت اسلامی ندانستند و جایگاه جهانی او را پیگیری نکردند بزرگ ترین اشتباه او در عرصه ملی و جهانی بود.
بعد از انقلاب بهترین دولت را دولت احمدی نژاد میدانم
مشاور سابق مطبوعاتی وزیر ارشاد در دولت نهم در خصوص نقاط ضعف و قدرت دولت های احمدی نژاد، هاشمی و خاتمی تصریح کرد: نقاط قوت را در هر دولتی می توان سراغ گرفت؛ اما گاهی نقاط منفی یک دولت آنچنان شاخص می شود که چنانچه نقاط مثبتی هم داشته باشد می پوشاند و بالعکس.
وی با اشاره به اینکه ضعف های عقیدتی، سیاسی، اقتصادی و فرهنگی هاشمی و خاتمی چه در عرصه بین الملل و چه در عرصه ملی آنچنان گسترده و انباشته است که هیچ یک از خدمات آنان را نمیتوان توجیه کرد، افزود: از طرف دیگر در دولت احمدی نژاد خدمات آنچنان وسیع است که از برخی ضعفها و اشتباهات با اغماض می توان عبور کرد.
رامین بعد از انقلاب دولت احمدی نژاد را بهترین دولت دانست و عنوان کرد: امیدواریم که دولت آینده بهتر از این باشد و تحلیل صحیح از دولتها را باید از مقام معظم رهبری بیاموزیم که در سخنان خود در فروردین ماه امسال در مشهد اظهار داشتند: دولت آینده باید دولتی باشد که نقاط قوت دولت کنونی را داشته و نقاط ضعف آن را نداشته باشد.
مشاور سابق مطبوعاتی وزیر ارشاد در دولت نهم گفت: این جمله به معنای این است که نقاط قوت این دولت برجسته است و همچنین رهبر در پایان هیچ یک از دولتها این مطلب را مطرح نکرد و چنانچه رهبر نقاط قوت دولت احمدی نژاد را برجسته نمیدید هرگز تاکید نمی کردند که رئیس جمهور آینده باید نقاط قوت این دولت را داشته باشد.
وی با اشاره به اینکه چنانچه بر نقاط ضعف احمدی نژاد متمرکز شویم از نقاط قوت غافل میمانیم، خاطرنشان کرد: چنانچه بر نقاط ضعف پا فشاری شود نقاط قوت را نمی توانیم در رئیس جمهور آینده پیگیری کنیم به این معنا که چنانچه بر اساس این تفکرات اولویت را به این بدهیم که رئیس جمهور آینده نقاط ضعف دولت فعلی را نداشته باشد و حال اگر نقاط قوت را نداشت مهم نیست در این صورت قطعا رئیس جمهوری ناتوان تر از روسای جمهور قبل خواهیم داشت.
وجود اجماع در بین اصولگرایان جهت تخریب دولت
رامین ادامه داد: در حال حاضر در فضای سیاسی و رسانه ای یک اجماع میان اصولگرایان جهت تخریب دولت شکل گرفته و همین امر باعث شده تا برخی تمام امتیازات این دولت را که مورد تاکید رهبر بوده منفی نشان دهند.
مشاور مطبوعاتی وزیر ارشاد در دولت نهم افزود: گویی تمام عقده ها و کینه هایی که از تیر ماه 84 به وجود آمده یک باره سر برآورده و یک نوع کینه جویی در فضای رسانه ای دیده می شود.
وی با اشاره به اینکه این طرز فکر صحیح نیست، بیان کرد: چنانچه منصف باشیم و اقدامات مثبت دولت را ببینیم ما نباید آن چیزهایی که باعث رشد بوده را رها کنیم و به عقب برگردیم.
سه جریان سیاسی در فضای کنونی جامعه مشاهده می شود
رامین با اشاره به اینکه سه جریان سیاسی در جامعه مشاهده می شود، تصریح کرد: یک گروه مرتجعین هستند و می خواهند فضا را به ما قبل سال 84 برگردانند که افکار این جریان ارتجاعی است و باور ندارند که تحولات 84 یک تحولات ضروری، مفید و الویت دار برای نظام بوده است.
مشاور سابق مطبوعاتی وزیر ارشاد در دولت نهم بیان داشت: گروه دوم کسانی هستند که عنوان می کنند دولت احمدی نژاد خوب و یا بد در همین جا متوقف شود و احمدی نژاد تا اینجا که آمده کافی است و ما آغاز گر حرکت و تحول جدیدی نباشیم.
وی در خصوص این گروه گفت: این افراد خود خسته شده اند بنابراین تصور می کنند مردم هم خسته هستند و به دنبال متوقف کردن جریان تیر ماه 84 هستند و می خواهند این تحول و جنب و جوش آرام گیرد و محافظه کارانه تلاش می کنند تا شرایط را حفظ کنند.
مشاور سابق مطبوعاتی وزیر ارشاد در دولت نهم بیان کرد: گروه سوم جریان ناب ولایی است که به دنبال استمرار تحول و ادامه ارزشهای انقلابی هستند و با قاطعیت تلاش میکنند جریانی که از تیر 84 شروع شد را با جدیت بیشتر ادامه دهند.
رامین در پایان خاطرنشان کرد: بنابراین ما باید بتوانیم در دوره جدید گام های بلندتری در راستای امام، انقلاب و نظام برداریم.