کد خبر:۲۴۰۲۱۹

شرایط ورود دانشجویان نخبه به دانشگاه پیام‌نور

معاون آموزشی دانشگاه پیام‌نور، گفت: بر اساس ابلاغ وزیر علوم برگزیدگان علمی از تحصیل رایگان در دانشگاه پیام‌نور مستثنی شده‌اند و ملزم به پرداخت شهریه هستند.
شرایط ورود دانشجویان نخبه به دانشگاه پیام‌نور

به گزارش گروه علمی «خبرگزاری دانشجو»، دل‌افکار بر این اساس در ماده چهار آیین‌نامه ادامه تحصیل برگزیدگان علمی عنوان شده است که تحصیل برگزیدگان علمی در دانشگاه‌های روزانه و دولتی به استثنای دانشگاه پیام‌نور رایگان است.


وی در ادامه در خصوص نحوه ادامه تحصیل دانشجویان نخبه و برگزیده علمی در دانشگاه پیام‌نور، تصریح کرد: بر اساس آیین‌نامه نخبگان و برگزیدگان علمی که سال گذشته به دانشگاه‌ها ابلاغ شد، دانشگاه‌ها می‌توانند 10 درصد پذیرفته‌شدگان مقطع کارشناسی ارشد خود را از میان فارغ‌التحصیلان این دانشگاه و 10 درصد دیگر را نیز از میان فارغ‌التحصیلان سایر دانشگاه‌ها جذب کنند.


معاون آموزشی دانشگاه پیام‌نور اضافه کرد: بر این اساس دانشگاه‌ها می‌توانند برای پذیرش هم از طریق اطلاعیه توسط دانشگاه‌ خود و یا اینکه از طریق سازمان سنجش اقدام کنند، اما در هر صورت وضعیت قبولی باید از سوی سازمان سنجش اعلام شود.


دل‌افکار همچنین در خصوص نحوه پذیرش نخبگان و برگزیدگان علمی در مقطع دکتری نیز، گفت: بر این اساس برای پذیرش دانشجوی دکتری، فارغ‌التحصیل مقطع کارشناسی ارشد باید حداقل دارای معدل 17 و حداقل دو مقاله علمی پژوهشی باشد و در صورتی که تعداد شرکت‌کنندگان حائز شرایط بالا باشد، جهت مصاحبه از آنها دعوت به عمل خواهد آمد.


وی در خصوص تعداد پذیرفته‌شدگان دکتری از میان نخبگان و برگزیدگان علمی اظهارکرد: با توجه به اینکه ظرفیت دوره دکتری محدود است، بنابراین حداقل یک نفر را از این طریق جذب خواهیم کرد و در این میان فارغ‌التحصیلان دانشگاه پیام‌نور امتیاز دارند، اما پذیرش نهایی توسط نمرات کسب شده توسط داوطلبان است.


دل‌افکار از برگزاری امتحانات دانشگاه پیام‌نور در فاصله زمانی 31 اردیبهشت ماه تا 22 خرداد ماه خبر داد و گفت: امتحانات دانشگاه پیام‌نور در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد متمرکز است، اما در مقطع دکتری امتحانات توسط مراکز برگزار می‌شود.


معاون آموزشی دانشگاه پیام‌نور همچنین با اشاره به توسعه برگزاری آزمون‌های دانشگاه پیام‌نور به شیوه بدون کاغذ، گفت: امسال به مراکز و واحدها اعلام شده است که در هر نوبت امتحانی، زیرساخت‌های آزمون بدون کاغذ را برای 20 دانشجو فراهم کنند.


دل‌افکار با بیان اینکه در نظر داریم مرحله به مرحله به سمت آزمون بدون کاغذ سوق پیدا کنیم تا بتوانیم در پروسه‌ای پنج ساله این موضوع را اجرایی کنیم، تصریح کرد: همچنین برای اینکه تقلبی صورت نگیرد، سوالات با چیدمان‌های متفاوت در اختیار دانشجویان قرار می‌گیرد و همچنین آیکنی نیز در سیستم امتحان بدون کاغذ لحاظ شده است که داوطلب پس از پایان امتحان خود می‌تواند در صورت تایید این آیکن، نتیجه امتحان خود را نیز ببیند.


وی اضافه کرد: البته با وجود اینکه آیکن امکان ملاحظه نمره امتحان در سیستم ذکر شده لحاظ شده است، اما هنوز برای فعال کردن آن، تصمیم نهایی گرفته نشده است چرا که برخی از واحدها معتقدند که این موضوع بار روانی برای داوطلب ایجاد خواهد کرد.


معاون آموزشی دانشگاه پیام‌نور همچنین با بیان اینکه دانشجویان دانشگاه پیام‌نور در مقطع کارشناسی ارشد می‌توانند محل آزمون مقطع کارشناسی ارشد خود را در امتحانات پایان ترم انتخاب کنند، تصریح کرد: معمولا 50 درصد از دانشجویان متقاضی تغییر محل امتحانی خود هستند.
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار