آخرین اخبار:
کد خبر:۲۴۰۲۷۹
دوم و سوم خرداد؛

ورک شاپ «خط و خاطرات» با موضوع طراحی مقاومت برگزار می‌شود

چهارمین ورک شاپ طراحی مقاومت «خط و خاطرات» طی روزهای دوم و سوم خرداد در موزه هنرهای معاصر فلسطین برگزار می‌شود.

به گزارش گروه فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، احمد حبیبی، دبیر اجرایی جشنواره هنر مقاومت گفت: ورک‌شاپ به مناسبت آزادی خرمشهر و با حضور بیش از 100 شرکت کننده زیر نظر غلامعلی طاهری، نقاش، طراح و مدرس هنرهای تجسمی و دبیر بخش طراحی جشنواره هنر مقاومت برپا می‌شود.


به گفته او پیش از این ورک‌شاپ‌های نقاشی، طراحی و نگارگری در 11 استان کشور برگزار شده بود و این بار در ورک‌شاپ خط و خاطرات، دانشجویان هشت دانشگاه رشته‌های هنری در تهران با خلق آثار هنری با یکدیگر رقابت می‌کنند.


دبیر اجرایی جشنواره هنر مقاومت درباره چگونگی انتخاب شرکت کنندگان در این برنامه کارگاهی گفت: از مدیران گروه دانشگاه‌های تهران، هنر، تربیت مدرس، علم و فرهنگ، سوره، الزهرا، هنر و معماری آزاد و شاهد خواستیم که دانشجویان علاقه‌مند و توانمند را معرفی کنند. طی دو روز برگزاری ورک شاپ مواد لازم شامل سه‌پایه، بوم، رنگ و... در اختیار این دانشجویان قرار می‌گیرد و این عزیزان مفاهیم مورد نظر خود را طراحی می‌کنند.


حبیبی از انتخاب 5 اثر برگزیده این ورک شاپ از سوی هیات داوری خبر داد و اعلام کرد: به هریک از برگزیدگان جایزه نقدی شامل 6 میلیون ریال اهدا می‌شود. او افزود: برای ارزش بخشیدن به کار شرکت کنندگان، همه آثار خلق شده در این ورک شاپ به سومین جشنواره جهانی هنر مقاومت راه می‌یابند.


غلامعلی طاهری همراه با دکتر حبیب‌الله صادقی و کاظم چلیپا آثار چهارمین ورک شاپ طراحی «خط و خاطرات» را داوری خواهند کرد و مدیران گروه دانشگاه‌های هنری تهران هم به عنوان مهمان ویژه در کنار دانشجویان حضور خواهند داشت.


سومین جشنواره جهانی هنر مقاومت با هدف ترویج فرهنگ مقاومت و ارزش های انقلاب اسلامی و دفاع مقدس و تاکید بر فرهنگ پایداری در هنرهای تجسمی آذر ماه امسال در دوازده رشته گوناگون شامل نقاشی، طراحی و چاپ دستی، نگارگری، خط-نقاشی، تصویرسازی، پوستر، عکاسی، کاریکاتور، طرح‌های حجمی، انیمیشن، هنرهای جدید و مفهومی برگزار می‌شود.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار