آخرین اخبار:
کد خبر:۲۴۰۸۲۳
بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی ارومیه:

احزاب سیاسی با مکتوبات خود مهر و موم اتاق نفاق دشمنان را نشکنند

بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی ارومیه طی بیانیه‌ای خطاب به گروه‌ها و احزاب سیاسی مختلف آورده است: احزاب سیاسی با مکتوبات خود مهر و موم، اتاق نفاق دشمنان را نشکنند.
احزاب سیاسی با مکتوبات خود مهر و موم اتاق نفاق دشمنان را نشکنند

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از ارومیه، بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی ارومیه در بیانیه ای خطاب به گروه‌ها و احزاب سیاسی مختلف آورده است: با توجه به بیانات و منویات مقام معظم رهبری مبنی بر یک پیچ تاریخی مهم و بزرگ در مسیر امت و دولت اسلامی ایران و با توجه به شرایط موجود در منطقه اسلامی خاورمیانه، در این برهه از تاریخ سیاسی کشور، استکبار و دشمنان قسم خورده دین و اسلام با وجود شکست های فراوان در عرصه های مختلف چشم امید به لغزش های داخلی داشته اند تا بار دیگر همانند دفعات گذشته کینه و عداوت خود را به این امت واحده نشان دهند.


این بیانیه می افزاید: ‌حال آنکه در این اواخر با مشاهده چراغ سبزهای بعضی عوامل داخلی ناآگاه و گهگاه مغرض طمع و حرصشان دوباره بیدار گشته تا با بی شرمی تمام دوباره مهروموم از اتاق های نفاق خود برداشته و یازدهمین انتخابات ریاست جمهوری اسلامی ایران را مفری برای رهایی از شکست ها و ذلت های خود یابند.


در ادامه این بیانیه آمده است، بی خبر از اینکه هنوز هم هستند مردان و زنان مسلمان، معتقد و مجاهدی که با تمسک به سیره اهل بیت (ع) و فصل الخطاب قرار دادن ولی زمان خود راه را بر دست اندازی های دشمنان بسته اند.


ما دانشجویان بسیجی دانشگاه علوم پزشکی ارومیه اعلام می داریم که تا پای جان و تا آخرین قطره خون خود پاسدار انقلاب و آرمان های بلند آن بوده و پشتیبان ولایت فقیه این امت واحده می باشیم و تمام اشخاص، گروه ها و احزاب سیاسی را به تقوای الهی سفارش کرده و اکیدا توصیه می کنیم و هشدار می دهیم که بیانات مقام معظم رهبری را حجت شرعی دانسته و در مسیر شرع و قانون حرکت کنند و با بیانات و مکتوبات خود موجبات بی قانونی در داخل و دست اندازی از خارج را بوجود نیاورند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار