آخرین اخبار:
کد خبر:۲۴۱۳۳۶
دارا در گفت‌وگو با «خبرگزاری دانشجو»:

حدود 60 هزار نفر در کارگاه‌های دانشگاه پاک عضو هستند

مدیرکل فرهنگی وزارت علوم گفت: در حال حاضر حدود 60 هزار نفر در کارگاه‌های دانشگاه پاک عضو هستند و در آینده این تعداد به 70 هزار نفر خواهد رسید.

جلیل دارا در گفت‌وگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در مشهد، در خصوص اختتامیه دانشگاه پاک در دانشکده دام پزشکی فردوسی مشهد بیان داشت: در مدتی که این همایش آغاز به کار کرده است، حدود 1700 کارگاه برگذار کرده‌ایم که در این کارگاه‌ها حدود 60 هزار نفر عضو شده‌اند.


وی افزود: دانشگاه پاک تلاش دارد تا در حوزه‌های فرهنگی، هنری و ادبی جهت پیشگیری از اعتیاد، استعمال دخانیات و مواد روان گردان با رویکرد فرهنگی کار خود را پیش ببرد.


مدیرکل فرهنگی وزارت علوم با اشاره به برنامه‌های در نظر گرفته شده در حوزه فرهنگ و ادب در این همایش گفت: این دانشگاه جهت هم افزایی بهتر در نظر دارد در محور‌های پژوهشی، دریافت مقاله، کتاب، دریافت فیلم، عکس و شعر در حوزه دنیای مجازی ایجاد وبلاگ‌ها و سایت‌های مربوط به موضوعات این جشنواره آثار دریافتی را به کار بندد، که از 70 اثر برتر تقدیر به عمل می‌آید.


دارا تصریح کرد: تمام تلاش ما در این است که در حوزه آموزشی بتوانیم درسی را در واحد‌های عمومی دانشگاه‌ها با عنوان پیشگیری از اعتیاد وارد کنیم، که در صورت موفقیت بار بسیاری از دوش ما برداشته خواهد شد، این خواسته در حال حاضر در حال بررسی و تدوین است و امید داریم به سرعت مسیر خود را برای تصویب بگذراند.


وی ادامه داد: در حال حاضر حدود 1700 کارگاه آموزشی برگزار و حدود 60 هزار نفر در این کارگاه‌ها مشغول به فعالیت می‌باشند، آنچه که ما برای آینده پیش‌بینی می‌کنیم برگزاری حدود 2500 کارگاه و جذب حدود 70 هزار نفر فعال دانشجویی در این کارگاه‌ها است.


مدیر کل فرهنگی وزارت علوم در توضیح فعالیت‌های انجام شده در این کارگاه‌ها گفت: تلاش ما این است که استاد و دانشجو را در این کارگاه‌ها درگیر کنیم، برنامه‌های ما در این کارگاه‌ها حضور دانشجویان دچار شده و سالمی است که باید آسیب‌ها را بشناسند و قبل از افتادن به قعر چاه راه نجاتی بیابند.


وی در پایان در پیش بینی آرمان دانشگاه پاک خاطرنشان کرد: ما به دنبال دانشگاهی هستیم که در آن هیچ جوان آلوده به مواد مخدری وجود نداشته باشد و هیچ دانشجویی در آن شکست و ناامیدی را تجربه نکند؛ ما به دنبال رسیدن به یک کار جدیدی هستیم، تا بتوانیم آمار جوانان آلوده به مواد مخدر و روان گردان را تا آن جا که می‌شود کم کنیم، این اتفاق به امید خدا شکل خواهد گرفت.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار