آخرین اخبار:
کد خبر:۲۴۲۸۰۵
13خردادماه؛

همایش «امام(ره)،‌ انقلاب و حماسه سیاسی» در شیراز برگزار می‌شود

نماینده ولی فقیه در استان فارس گفت: به مناسبت ارتحال امام (ره) همایش «امام(ره)،‌ انقلاب و حماسه سیاسی» 13 خردادماه در شیراز برگزار می‌شود.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از شیراز، حجت‌الاسلام سید محی‌الدین طاهری امروز در نشست مسئولان امنیتی و انتظامی و مسئولان برگزاری انتخابات در استان فارس که با حضور هیات‌های مذهبی، ورزشی و اصناف در محل دفتر نهاینده ولی فقیه در استان فارس برگزار شد، گفت: به مناسبت ارتحال امام (ره) همایش «امام(ره)،‌ انقلاب و حماسه سیاسی» 13 خردادماه در شیراز برگزار می شود.

 

وی افزود: این همایش به همت سازمان اوقاف و امور خیریه فارس در روز دوشنبه، 13 خردادماه، در حرم مطهر علی‌بن حمزه(ع) با سخنرانی سردار غلام‌حسین غیب‌پرور، فرمانده سپاه فجر فارس برگزار می‌شود.

 

نماینده ولی فقیه در استان فارس در بخش دیگری از سخنان خود بر لزوم ایجاد شور انتخاباتی در جامعه تأکید کرد و گفت: باید تلاش کنیم تا جامعه شور و اشتیاق انتخاباتی پیدا کند تا حماسه سیاسی خلق شود. مردم ما قبل از پیروزی انقلاب اسلامی و بعد از آن پیوسته از ولی امر خود پیروی و از فرصت‌های پیش‌‌رو استفاده کرده‌اند.

 

طاهری افزود:‌ یکی از مهم‌ترین این فرصت‌ها که بر سر راه این ملت و خواص قرار گرفته است، فرصت حماسه سیاسی است که در 24 خردادماه جاری رقم می‌خورد.

 

وی گفت: باید با توجه به فرصت کمی که وجود دارد برای آن حماسه‌ای که مقام معظم رهبری فرمودند: خواص جامعه دست در دست هم بگذارند و در کنار هم همه اقشار را بسیج کنند که این حماسه سیاسی رخ دهد.

 

دبیر جامعه روحانیت شیراز تصریح کرد: طبیعی است برای اینکه بتوانیم از این فرصت استفاده کنیم، همفکری هرچه بیشتر باشد و برنامه‌های مجموعه‌های مختلف اگر در کنار هم قرار گیرد، آثار مطلوب آن بیشتر می‌شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار