آخرین اخبار:
کد خبر:۲۴۲۸۴۲
مشاور پارلمانی مرکز تحقیقات مجمع تشخیص مصلحت:

ساده‌انگاری صداوسیما باعث شد مناظرات در سطح پایینی برگزار شود

مشاور پارلمانی مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت با اشاره به اینکه کاندیداهای ریاست جمهوری شخصیت‌های قابل احترامی هستند، گفت: ساده‌انگاری که در صداوسیما وجود داشت باعث شد ...

حجت‌الاسلام تیمور علی عسگری در گفت‌وگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در مشهد، با انتقاد به نحوه برگزاری مناظره در صدا و سیما گفت: مناظره‌ها مضحک بود و به‌صورت یک سرگرمی انجام گرفت و تعجب است که حیدری مجری مناظره از برنامه‌ریزی و کار کارشناسی هزار ساعته برای مناظرات سخن می‌گفت.


وی افزود: خوشحال شدیم که هاشمی رفسنجانی رد صلاحیت شد و در این مناظره حضور نداشت.


مشاور پارلمانی مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت با اشاره به اینکه کاندیدهای ریاست جمهوری شخصیت‌های قابل احترامی هستند، بیان داشت: ساده‌انگاری که در صداوسیما وجود داشت باعث شد تا مناظرات در سطح پایینی برگزار شود و شرایط به این گونه رقم بخورد.


علی عسگری مناظره‌ها را مورد اعتراض همه کاندیداها دانست و افزود: افکار عمومی نیز وضعیت مناظره ها را نپذیرفتند به گونه‌ای که پیامک طنزی ردوبدل می‌شد که در مناظره‌ بعدی مسابقه نقاشی و طناب‌کشی برگزار خواهد شد و این مسئله جای تأسف دارد.
 

وی با اشاره به اینکه دست‌اندرکاران قدرت نباید شائبه تقلب را در جامعه در روز پس از انتخابات به‌وجود بیاورند، گفت: نحوه شمارش آرا و اعلام آن و در نحوه موضع‌گیری‌های افراد باید دقت شود، نه اینکه پس از پیروزی به جای عذرخواهی و تشکر از سایر کاندیداها رفتاری خارج از اخلاق صورت بگیرد و گفته شود که خس‌و خاشاک و یا همایش‌هایی برگزار شود که فشار را بر روی سایر کاندیداها و هواداران آنها بیشتر کند.
 

مشاور پارلمانی مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت افزود: پس از انتخابات 88 گفتیم که مزار امام را به معترضین بدهند تا در آن مکان اعتراض خود را بیان کنند که این مسئله مورد بی‌توجهی قرار گرفت.
 

علی عسگری با اشاره به اینکه در فتنه 88 افراطیون باعث رقم خوردن چنین اتفاقاتی شدند، تصریح کرد: از سوی اصلاح‌طلبان افراطی و سبزها و از سوی دیگر اقتدارگرایان دولت باعث شدند تا تفریح‌هایی به وجود آید.


وی با اشاره به اینکه فضای تبلیغاتی فعلی انسانی و آرام است، بیان کرد: این نشان می‌دهد که هر کدام از کاندیداها انتخاب شوند مشکلی به وجود نخواهد آمد و روحانی نیز نشان داده است که دولت او فراجناحی خواهد بود و افرادی که در مجمع تشخیص مصلحت با او همکارند نشان‌گر این مسئله ‌است.


مشاور پارلمانی مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت در پایان در پاسخ به این سوال که با توجه به حمایت برخی از اصلاح‌طلبان از روحانی ممکن است عارف به نفع وی کناره‌گیری کند گفت: در عالم سیاست هر اتفاقی ممکن است رخ دهد.
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار