آخرین اخبار:
کد خبر:۲۴۲۸۹۸
حسین الله کرم در مشهد-2:

احمدی‌نژاد با الگوبرداری از اقتصاد چاوزی واردات را افزایش داد/ ایران هدف ناجوانمردانه‌ترین تحریم تاریخ

یک فعال سیاسی گفت: احمدی‌نژاد تا زمانی که حلقه انحراف اطراف او را نگرفته بود راه عدالت را می‌رفت؛ اما بعد از آن با اقتصاد چاوزی که در پیش گرفت، واردات را افزایش داد.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو»، از مشهد،حسین الله کرم شب گذشته در همایش حامیان جلیلی در حسینیه نصرت مشهد، به بیان وضعیت انتخابات در شرایط فعلی پرداخت و با بیان این مطلب که اگر روند معمول و عادی در انتخابات پیش برود جلیلی رای خواهد آورد و فاصله آرای او با دیگران زیاد خواهد بود، بیان داشت: جلیلی با وجود سرمایه اجتماعی صددرصد رای می‌آورد.

 

وی با بیان اینکه طبقه ثروتمند که از ریزه‌خواری در دوران هاشمی به وجود آمد، همواره در صدد ارتباط با آمریکا بود؛ افزود:  قشر متوسط مدرن در دوران خاتمی شکل گرفت و آنها به دنبال نخبگان فکری بودند که با استفاده از آنها تشکیل حزب دهند و مسائل روشنفکرانه خود را در جامعه مطرح کنند.

 

این فعال سیاسی ادامه داد: دوم خرداد از هاشمی تحت عنوان عالی جناب سرخ پوش و از خاتمی عبور کردند و می‌گفتند که در سال 84 انتخابات نباید برگزار شود، خاتمی در برابر این مسئله مقاومت می‌کرد.

 

الله کرم بیان داشت: هنگامی که بحث خروج از حاکمیت و گسترش آشوب در دستور کار دوم خرداد قرار گرفت مردم فهمیدند که نباید با آنها همراهی کنند و از سال 76 به بعد رویکرد مردم به سمت اصولگرایان شد.

 

وی با اشاره به ساخت فیلم آژانس شیشه‌ای گفت: این فیلم که از طرف بچه حزب اللهی‌ها ساخته شد، برای بیان وضعیت آن دوران این نیروهای ارزشی بود.

 

این فعال سیاسی در ادامه سخنانش اقتصاد را به چهار عرصه تقسیم کرد و بیان داشت: در اقتصاد چهار عرصه تولید، تقاضا، توزیع و مبادله مطرح است و معادله در دوره 10 ساله اول انقلاب تهاتری انجام می‌گرفت که کوخ‌نشین‌ها به جبهه رفتند و در ازای شجاعت و مقاومت کپن و یا کالا دریافت می‌کردند؛ اما وقتی دوره تغییر پیدا کرد این انسان‌ها وقتی وارد بازار می‌شدند می‌دیدند پول و سواد ندارند، این قشر به خاطر اینکه هاشمی به دنبال حمایت از سرمایه‌داران بود از او فرار کردند و سراغ خاتمی رفتند.

 

الله کرم افزود: وقتی احمدی‌نژاد بحث عدالت را مطرح کرد به سراغ او آمدند و احمدی‌نژاد تا زمانی که حلقه انحراف اطراف او را نگرفته بود راه عدالت را می‌رفت؛ اما بعد از آن با اقتصاد چاوزی که در پیش گرفت واردات را افزایش داد.

 

این استاد دانشگاه با اشاره به نظرات کاندیداهای ریاست جمهوری گفت: در انتخابات فعلی نیز هفت نفر از میان کاندیداها به دنبال حمایت از عرضه در اقتصاد هستند و فقط جلیلی می‌گوید از دل عدالت پیشرفت محقق خواهد شد و بقیه عدالت را بعد از پیشرفت می‌خواهند.

 

وی با بیان اینکه باید بدانیم که به چه کسی رای می دهیم، بیان داشت: هفت نفر از کاندیداها طرفدار سازش هستند و می‌گویند تورم باید براساس رشد دلار و یا نقدینگی برطرف شود.

 

الله کرم با طرح این سوال که چرا مشایی و هاشمی به خاطر رد صلاحیت خود هیچ کاری نکردند؟، گفت: آنها می‌دانستند که در بدنه نیروهای اجتماعی جایگاهی ندارند؛ پولدارها به دنبال امنیت پول خود هستند و برای آنها کاری نمی‌کنند، طبقه متوسط مدرن نیز کاری از پیش نمی‌برد؛ چراکه در فتنه 88 وارد صحنه شدند و نتیجه‌ای نگرفتند و اگر حواسمان نباشد انتخابات دو قطبی خواهد شد و وضعیت به گونه‌ای دیگری رقم خواهد خورد.

 

دو قطبی جلیلی در مقابل هفت کاندیدای دیگر

 

این فعال سیاسی گفت: در جامعه شناسی سیاسی هر جامعه ما دارای چهار نیروی اجتماعی حامیان فعال و غیرفعال حکومت و مخالفین فعال و غیرفعال نظام هستیم.

 

وی افزود: در انتخابات، دو گروه اول به دلیل دلسردی از اینکه در همه دوره‌ها سرمایه‌دارها روی کارآمدند و احمدی نژاد نیز در انتهای دولت خود حلقه انحراف او را خراب کرد، منزوی می‌شوند و در این حالت کسانی که می‌خواهند به جلیلی رأی دهند از حالت فعال به حالت غیرفعال تبدیل می‌شوند.


الله کرم بیان داشت: از سوی دیگر مخالفان غیرفعال نظام به دلیل اینکه می‌بینند اطرافیان هاشمی می‌توانند رأی بیاورند به صورت فعال تبدیل می‌شوند که در این صورت دوقطبی در انتخابات شکل می‌گیرد و جلیلی در مقابل هر هفت نفر قرار خواهد گرفت که در این صورت شرایط انتخابات از روند عادی خود خارج می‌شود و این هفت نفر که عده‌ای نماینده سرمایه فرهنگی و عده‌ای نماینده بخش سیاسی جامعه هستند، حامی یک قطب خواهند شد.

 

این فعال سیاسی با بیان اینکه کسی که تفکرش حمایت از سرمایه‌داران باشد خطرناک است، خاطرنشان کرد: جلیلی شبیه احمدی‌نژاد نیست، احمدی‌نژاد به لحاظ فرهنگ، فرهنگی لیبرالی داشت؛ اما جلیلی دارای فرهنگ قرآنی است، اگر جامعه به دو قطبی تبدیل شود یعنی بخشی طرفداران عدالت و بخشی حامیان عرضه در اقتصاد و پیشرفت، شرایط به گونه دیگری رقم می‌خورد که حامیان پیشرفت به دنبال این هستند که عرصه را به سمت دو قطبی بکشانند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار