کد خبر:۲۴۴۰۵۹
دبیر منطقه 17 دانشگاه آزاد اسلامی:

باید عاملی برای ترویج تفکرات امام(ره) در دانشگاه‌ها باشیم

دبیر منطقه 17 دانشگاه آزاد اسلامی گفت: باید ادامه دهنده راه امام (ره) و عاملی برای ترویج تفکرات امام (ره) در دانشگاه‌ها باشیم.
 باید عاملی برای ترویج تفکرات امام(ره) در دانشگاه‌ها باشیم
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از رشت،علیرضا اقدامی ظهر امروز در جلسه تدوین برنامه جامع آموزشی در واحد ها و مراکز آموزشی منطقه 17 دانشگاه آزاد اسلامی که باحضور معاونین آموزشی واحد ها و مراکز آموزشی این منطقه دانشگاهی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت برگزار شد ،ضمن تبریک ایام مبعث حضرت محمد (ص) و تسلیت ایام رحلت جانگداز حضرت امام (ره) و گرامیداشت قیام خونین 15 خرداد گفت : ما باید ادامه دهنده راه امام (ره) و عاملی برای ترویج تفکرات امام (ره ) در دانشگاهها باشیم و جهت آشنایی هر چه بیشتر قشر جوان با این تفکرات و فلسفه قیام 15 خرداد ، با برگزاری جلسات سخنرانی در جهت تشریح آن در سطح واحد ها و مراکز دانشگاهی منطقه 17 کوشا باشیم .
 
وی ضمن تأکید بر نحوه تدوین برنامه جامع آموزشی بیان کرد : تدوین برنامه جامع آموزشی در واحد ها و مراکز آموزشی ، به صورت دقیق و آگاهانه تدوین شود و هر گونه فعالیت آموزشی در آینده مبتنی بر برنامه جامع آموزشی ، پیش بینی گردد .
 
دبیر منطقه 17 دانشگاه آزاد اسلامی با توجه به در نظر گرفتن ظرفیت های استان در این طرح اظهار داشت : در واحد ها و مراکز آموزشی منطقه 17 دقت شود تا برنامه ها و رشته های پیش بینی شده بصورت کاربردی و با در نظر گرفتن موقعیت جغرافیایی استان گیلان و ظرفیت های موجود ، در جهت برآوردن نیاز و مطالبات داوطلبین ادامه تحصیل در واحد های دانشگاهی منطقه 17 طراحی گردد.
 
در ادامه حسین شوکتی ،کارشناس آموزشی منطقه 17 در خصوص نحوه تکمیل فرمهای آموزشی مطالبی را ارائه داد و در پایان حاضرین در جلسه نظرات و پیشنهادات خود را بیان کردند .
برچسب ها:
دانشگاه آزاد
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار