حسین قدیانی در گفتوگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در ارومیه، مناظرات انتخاباتی کاندیداهای ریاست جمهوری را در زمینه فرهنگ دینی ضعیف ارزیابی کرد و بیان داشت: در مناظرات به فرهنگ عمومی و و دینی مردم پرداخته نشد؛ چرا که 90 درصد فرهنگ جامعه ما رنگ و بوی دینی دارد.
وی با اشاره به نقاط ضعف و قوت این مناظره ها افزود: صدا و سیما در بحث زمان بندی و توزیع عادلانه زمان خوب عمل کرد؛ اما تمرکز خاص روی یک موضوع صورت نمی گیرد؛ مثلا تعریف فرهنگ در بین کاندیداها متفاوت بود و باید گفت جای خالی مباحث فرهنگ دینی در مناظرات انتخاباتی مشهود است.
رئیس سازمان بسیج دانشجویی در ادامه با اشاره به حساسیت انتخابات آتی تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران از یک ساختار سیاسی تشکیل شده است که دارای دو بعد جمهوریت و اسلامیت می باشد، که بحث جمهوریت آن به مردم و انتخاب هایی که در اداره کشور برگزار می شود، برمی گردد و بحث اسلامیت آن نیز اشاره به قوانین شرع اسلامی دارد که تبلور آن در بحث ولایت فقیه است.
قدیانی بیان داشت: امروز وظیفه بسیج معرفی موقعیت واقعی انقلاب به مردم است و یکی از بحث های جدی که دشمنان همواره بر آن سعی دارند نشان دادن آدرس های غلط و منحرف کردن مردم در تصمیم گیری های مهم کشور است.
وی با اشاره به رسالت بسیج دانشجویی در مباحث انتخاباتی گفت: امروزه بسیجیان علاوه بر اینکه در بحث انتخابات باید به عنوان تبلور حرکت و حماسه سیاسی حضور داشته باشند؛ باید آحاد ملت را نیز برای حضور حداکثری تشویق کنند.
رئیس سازمان بسیج دانشجویی وظیفه بسیج دانشجویی را روشنگری و معرفی جایگاه جمهوری اسلامی در عرصه های منطقه ای و جهانی دانست و ادامه داد: این نهاد از فرد یا جناح خاصی حمایت نمی کند؛ بلکه درصدد است اصول گفتمانی که مد نظر مقام معظم رهبری است را تبیین کند.
قدیانی با اشاره به شاخص های کاندیدای اصلح خاطرنشان کرد: بحث اعتقادی و مبانی فکری کاندیدا باید اصلی ترین محور انتخاب قرار گیرد و سپس برنامه محور بودن و سوابق کاری در اولویت قرار دارد؛ چراکه رئیس قوه مجریه بودن مستلزم این است که فرد توانایی مدیریت داشته باشد.