به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، حجتالاسلام روانبخش روز گذشته در همایش حامیان جلیلی در مسجد مهدیه شهرستان قوچان با بیان این موضوع که شرکت در انتخابات همانند روزه و نماز واجب است، بیان داشت: شرکت در انتخابات جزو واجبات سیاسی است که در رساله عملیه آورده نشده؛ اما همانند واجبات دیگر مانند امر به معروف و نهی از منکر باید انجام شود.
وی افزود: علاوه بر حضور در پای صندوقهای رای، وظیفه دیگری به نام انتخاب بهترینها در ریاست جمهوری و شوراهای اسلامی نیز بر عهده ماست.
این استاد حوزه و دانشگاه با اشاره به این موضوع که پس از شناخت اصلح باید آن را به دیگران نیز معرفی کنیم، گفت: در انتخابات ریاست جمهوری فردی را انتخاب میکنیم که چهارسال سرنوشت کشور در دستان او قرارمیگیرد که تمام سیاستگذاریهای وی در زندگی فردی و اجتماعی تکتک ما اثرگذار است.
روانبخش ادامه داد: در سال 84 و 88 تلاش بر این بوده که نسبت به نامزدهای موجود، اصلح را انتخاب کردیم که آثار و برکات فراوانی برای کشور داشت و البته این بدان معنا نیست که وی اشتباهات فاحشی نداشت.
وی با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری در انتخاب فرد اصلح برای ریاست جمهوری ادامه داد: رئیس جمهور آینده باید قوتهای رئیس جمهور گذشته را داشته و ضعفهایش را نداشته باشد؛ نه اینکه به سراغ کسی برویم که همین قوتهای رئیس جمهور را ندارد.
این استاد حوزه و دانشگاه ادامه داد: نباید به دلیل چند اشتباهی که انجام داده به سراغ کسی برویم که هیچکدام از نقاط قوت دولت گذشته را نداشته باشد.
روانبخش با بیان این موضوع که رئیس جمهور آینده باید فردی انقلابی، خدمتگذار، ریسک پذیر، جوان، و شجاع باشد، تاکید کرد: مقام معظم رهبری در این دوره از انتخابات علاوه بر داشتن تمام این ویژگیها برای رئیس جمهور آینده و اینکه باید فردی مردمدار، ساده زیست، پرکار، دارای طرح و برنامه باشد بر انتخاب فردی که دارای روحیه مقاومت نه سازش باشد، تاکید دارند.
رئیس جمهورِ دارای روحیه سازش و انفعال نمیتواند کاری برای مردم انجام دهد
وی افزود: اگر رئیس جمهوری دارای روحیه انفعال و سازشکاری باشد، نمیتواند به مردم خدمت کند چون یک آدم ترسو و منفعل همیشه در برابر دشمن کوتاه آمده و نمیتواند از حق ملت خود دفاع کند.
دبیر سیاسی پرتو با اشاره به این مطلب که فرمول سازش امروزه در بعضی سخنرانیها و مناظرات کاندیداهای ریاست جمهوری ارائه میشود، گفت: بعضیها در فکر این هستند که چون دشمن با تحریمها برما فشار آورده بهترین فرمول سازش است و این یعنی کوتاه آمدن در برابر دشمن و عقب نشینی تا کارها درست شود.
روانبخش تصریح کرد: واقعیت این است که اگر دشمن ببیند در برابر فشارهایی که برما وارد کرده، موفق شده و ما عقب نشینی کردیم، فشارهایش را بیشتر می کند تا آنجایی که گماشته خود را بر سر ما حاکم کند.
عضو شورای مرکزی جبهه پایداری ادامه داد: دشمن فرقی برایش نمیکند که مأمورش عمامه و عبا داشته یا کت و شلوار و کروات، مهم مطیع بودن او و تامین کردن منافعش است؛ همانگونه که هنگام ثبتنام در انتخابات ریاست جمهوری و همچنین پس از اعلام صلاحیتها ابتدا از ثبت نام شخصی خوشحال و از رد صلاحیت شدنش ناراحت شدند، یعنی کت و شلواری بودن ملاک نیست.
وی تصریح کرد: دشمن به دنبال شکستن روحیه مقاومت و ایستادگی در منطقه است که در بین همه نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری جلیلی دارای بیشترین روحیه مقاومت و ایستادگی است.
روانبخش با اشاره به سخنان امام خمینی(ره) که رصد کنید و آنچه که دشمن میخواهد خلاف آن را انجام دهید، گفت: امروزه تمام فشارهای رسانههای خارجی بر این موضوع است که به جلیلی رأی ندهید.
روحیه مقاومت در منطقه به روحیه مقاومت ایران بستگی دارد
این استاد حوزه و دانشگاه تاکید کرد: امروز اگر در لبنان، سوریه و عراق محور مقاومت در حال پیشروی است، به دلیل این بوده که محور مقاومت در منطقه به روحیه مقاومت در ایران بستگی دارد.
وی ادامه داد: اگر امروز اسرائیل سرجای خود نشسته و نمیتواند حرکتی انجام دهد به خاطر روحیه مقاومتی است که در سید حسن نصرالله و حزب الله وجود دارد.
روانبخش با بیان این مطلب که همه مقاومت منطقه نگاهش به محور مقاومت ایران است، تصریح کرد: اگر محور مقاومت در ایران شکست خورده و سازش سرکار بیاید همان پیشنهادی را میدهند که در دولت اصلاحات داده شد، یعنی خلع سلاح کردن حزب الله.
این استاد حوزه و دانشگاه ادامه داد: اگر دغدغه و نگرانی ما اقتصادی و رفع تورم و گرانیهاست تنها راهش مقاومت است و هرگونه عقبنشینی جز بدتر کردن اوضاع چیزی به ارمغان نخواهد داشت.
تجربه مدیریت در عرصه غیربحران راحتتر از تجربه مدیریت در عرصه بحران است
وی با بیان اینکه بعضی های میگویند جلیلی سابقه مدیریتی ندارد و یا اصلا ما آن را ندیدیم، گفت: دو نوع مدیریت داریم، گاهی مدیریت مانند مدیریت شهرداری به آسفالت کردن و احداث خیابان و پل ختم میشود و گاهی مدیریتها مانند وزات اطلاعات است که مدیریت اجرایی دارد؛ اما همه اجرائیات آن قابل مشاهده نیست.
روانبخش تاکید کرد: دبیری شورای عالی امنیت ملی جایگاه بالایی است که روسای سه قوه، وزیر کشور و اطلاعات و فرماندهان سپاه، نیروی انتظامی و ارتش در آن حضور داشته که سیاستهای کلانی در آنجا مورد بررسی و تصمیم گیری قرار میگیرد.
عضو شورای مرکزی جبهه پایداری گفت: در شورای عالی امنیت ملی نتایج ارزشمندی به ارمغان آورده شده؛ پس اگر کسی مدیریت در عرصه بحران را تجربه کرده باشد مدیریت در عرصه غیر بحران برایش راحتتر است.
وی بیان داشت: امنیت امروز ایران با آن همه دشمنیها در سایه تلاشهای صورت گرفته در شورای عالی امنیت ملی و دبیری آن توسط جلیلی حاصل شده است، مانند دستگیری ریگی.
روانبخش در بیان برنامههای اقتصادی جلیلی گفت: جلیلی دو برنامه اقتصادی دارد که یکی توسط درخشان و تیم دانشگاه امام صادق(ع) و دیگری توسط داوودی معاون اول رئیس جمهور در دولت نهم به همراه 50 متخصص نوشته شده که برنامهای واحد از آن بیرون آمده است.
این استاد حوزه و دانشگاه در پایان خاطرنشان کرد: سیاه نمایی در روحیات جلیلی نیست، به جای دعوت به خود به گفتمان دعوت میکند و وعدههایی که ممکن است محقق نشود را به مردم نمیدهد.