آخرین اخبار:
کد خبر:۲۴۵۰۹۰
مناظره خیابانی «کافه انتخاباتی» شیراز؛

چرا قالیباف و ولایتی ائتلاف نمی‌کنند؟

سومین مناظره «کافه انتخاباتی» شب گذشته بین نمایندگان ولایتی و قالیباف، کاندیداهای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در خیابان‌های شیراز برگزار شد.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از شیراز، کافه انتخابات دانشجویی سطح شهر شب گذشته نیز میزبان نمایندگان نامزدهای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری بودند. سومین کافه انتخابات، میزبان نمایندگان قالیباف و ولایتی، اعضاء ائتلاف پیشرفت در محل کافه معالی آباد بود.

 

حجت‌الاسلام احمدی، نماینده قالیباف در این مناظره بیان داشت: اسلام برای همه زمینه های ما حرف برای گفتن دارد و ما کسی را می‌خواهیم که آن را عملی کند.

 

وی افزود: قالیباف مرد عمل است و این را در نیروی هوایی، نیروی انتظامی و شهرداری تهران نشان داده است.

 

نیری، نماینده ولایتی نیز در پاسخ به مهمترین ملاک نامزد خود نسبت به مابقی نامزدها تصریح کرد: یک مغز متفکر باید یک تیم اجرایی داشته باشد که ولایتی این تیم را از نخبگان و کارشناسان دارند و این نیروها باید تخصص داشته باشند که در تیم ولایتی از این افراد وجود دارد.

 

وی افزود: جایگاه ریاست جمهوری جایگاه آزمون و خطا نیست و ما باید کسی رو انتخاب کنیم که تجربه و تخصص داشته باشد که در دولت متمم این ها تعبیه شده است.

 

احمدی، نماینده قالیباف در پاسخ به مهمترین انتقاد به نامزد مقابل گفت: ما در یک ائتلاف هستیم و مشکلی با هم بر سر مبنا نداریم؛ اما انتقادهایی نسبت به ولایتی داریم که چرا طبق نظر سنجی‌ها کنار نمی‎‌رود؟ چرا وی که دو سال دبیر بیداری اسلامی است کاری را در کشورهای اسلامی انجام نداده است؟

 

وی تصریح کرد: ولایتی در یک زمینه دیپلماسی متخصص است و در زمینه‌های دیگر تخصص ندارد و برای ما سوال است که مگر با کشورهای جهان قهر هستیم که بیایم آشتی کنیم؟

 

نیری، نماینده ولایتی در پاسخ به انتقادات احمدی، نماینده قالیباف گفت: ولایتی در زمینه های مختلف تیم های قوی و کارشناسی دارند و طبیعتا از این تیم ها استفاده می‌کنند.

 

وی افزود: در زمینه اقتصادی ما به صادرات غیر نفتی نگاه داریم و با این عمل و رویکرد 100 روزه کشور را به رشد و شکوفایی می رسانیم و مشکلات مناطق محروم حل می شود.

 

نماینده ولایتی ادامه داد: ولایتی در زمینه های بیداری اسلامی هم تا جاهایی پیش رفته و بیداری اسلامی را با چهار تا سفر و چهار تا نماینده نمی‌توان به نتیجه رساند.

 

نیری خاطرنشان کرد: طبق نظر سنجی‌های صدا و سیما ولایتی 28.8 درصد آرا را دارد و قالیباف 22.2 درصد آرا؛ پس چرا قالیباف انصراف نمی‌دهد؟

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
من
-
۲۳ خرداد ۱۳۹۲ - ۱۰:۲۳
خوب دعوا نداره قرعه کشي کنيد يکي کنار بره ديگه
اگه نکنيد زمان راي دادن من قرعه ميندازماااااااااا
نگي نگقتييييييييييي
0
3
محمد
-
۲۳ خرداد ۱۳۹۲ - ۱۸:۴۰
هدف ولايتي چيست؟
به نظر مي رسد با توجه به اينکه ولايتي سر قولي که داده بود عمل نکرد و کنار نکشيد در حالي که مي داند طبق نظر سنجي ها حداکثر نفر چهارم يا پنجم است وظيفه اي بر عهده دارد آن ايجاد تفرقه بين اصول گراها و سوزاندن بخشي از آراي اصول گراهاست، براي بالا آمدن روحاني و رساندن انتخابات به دور دوم .حال سوال اينجاست از چه کسي خط ميگيرد؟
2
0
ليلا
۲۴ خرداد ۱۳۹۲ - ۰۰:۴۴
من اينطور فکر نميکنم در هر حال انتخابات به مرحله دوم کشيده ميشه چه ولايتي کنار بره چه نره، قاليباف انقدر طرفدار نداره که در مرحله اول پيروز بشه
در ضمن با توجه به اينکه تعدادي از آرا روحاني را هم براي خودش گرفته خوبه که در مرحله اول کنار نرفته اينطور شانس رفتن روحاني به مرحله دوم کمتر ميشه
پربازدیدترین آخرین اخبار