وهابيون تكفيري مسئول حادثه تروريستي عراق هستند
آخرین اخبار:
کد خبر:۲۴۶۰۴
آيت‌الله ناصر مكارم شيرازي:

وهابيون تكفيري مسئول حادثه تروريستي عراق هستند

آيت‌الله ناصر مكارم شيرازي از مراجع عظام تقليد با صدور بيانيه‌اي ضمن محكوم كردن کشتار جمعي از هموطنان در حادثه تروريستي عراق وهابيون تكفيري را مسئول بروز اين حادثه تروريستي در كشور عراق دانست.

به گزارش گروه سياسي «شبکه خبر دانشجو» در بيانيه آيت‌الله مكارم شيرازي آمده است: حوادث خونبار عراق و شهادت جمع كثيري از زوار ايراني و غير ايراني قلب همه ما و انسان‌هاي با وجدان جهان را جريحه دار كرد. ما به شدّت اين اعمال وحشيانه را كه نامي جز جنون خونخواري نمي‌توان بر آن نهاد محكوم مي‌كنيم و معتقديم كسي كه ذرّه‌اي ايمان، وجدان، شرف و انسانيت در وجودش باشد، مردم بي گناه و بي‌دفاع را ناجوانمردانه به خاك و خون نمي‌كشد.

در ادامه اين بيانيه آمده است: حقيقت اين است كه وهابيان تكفيري مشكل بزرگي براي «جهان بشريت» و براي «جهان اسلام» شده‌اند از يك سو جهان را ناامن كرده و هر روز در كشوري عدّه بي‌گناهي را به خاك و خون مي‌كشند نه حاضر به بحث منطقي هستند نه حضور در ميدان نبرد؛ افراد ترسويي هستند كه جز ترور كور چيزي نمي‌فهمند و بيشترين قربانيان آنها مسلمانانند و از سوي ديگر مانع پيشروي آئين اسلام با آن فرهنگ غني و متعالي شده‌اند و كار را به جايي رسانده‌اند كه هرگاه كسي بگويد من مسلمانم او را يك تروريست حساب مي‌كنند؛ به يقين در طول تاريخ اسلام چنين ضربه‌اي بر پيكر اسلام وارد نشده است.

در بخش ديگري از بيانيه آيت الله مکارم شيرازي تاکيد شده است: براي مبارزه با اين پديده شوم بايد همه جهانيان دست به دست هم بدهند، نه تنها تبهكاران را به دام بيندازند و تسليم عدالت كنند، بلكه بايد فكري براي خاستگاه اصلي اين پديده شوم كرد كه همان مدارس به اصطلاح ديني آنهاست كه در آنجا چنين تعليم مي‌دهند: هر كس وهابي نيست جان و مالش مباح است!!

در بخش پاياني بيانيه آيت‌الله مكارم شيرازي آمده است: متأسفانه دست‌هايي در كار است كه اين مدارس را در همه جا توسعه مي‌دهد كه اخيراً به كشور ما هم رسيده است، بايد بر اين مدارس جداً نظارت شود و تعليمات صحيح اسلام جايگزين آن تعليمات غلط و غير اسلامي و غير انساني شود و تا اين ريشه اصلاح نگردد جهان بايد منتظر چنين عواقب دردناكي باشد.

در اين بيانيه تصريح شده است: ما به همه بازماندگان قربانيان اين حوادث خونبار تسليت عرض مي‌كنيم و آرامش روح شهدا و درمان سريع مجروحين را از خداوند متعال خواهانيم./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار