کد خبر:۲۴۶۰۵۹
نماینده مردم خوی و چایپاره در مجلس:

رئیس‌جمهور منتخب مردم دیپلماسی خارجی را تقویت کند

نماینده مردم خوی و چایپاره در مجلس گفت: خوش بین هستم که با مشارکت بالای مردم در انتخابات، روزهای خوبی در انتظار ملت ایران است و رئیس جمهور منتخب مردم دیپلماسی خارجی را تقویت کند.
رئیس‌جمهور منتخب مردم دیپلماسی خارجی را تقویت کند

موئید حسینی صدر در گفت‌وگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در ارومیه، حجت الاسلام حسن روحانی را فرد مناسب برای اداره کشور به دلیل سوابق کاری و آشنایی وی با مشکلات مردم معرفی کرد و بیان داشت: فضای جدیدی در کشور ایجاد شده و امیدواریم از فضای ایجاد شده در تعامل با دنیا استفاده کنیم.


وی افزود: مردم با حضور حداکثری خود پای صندوق های رای حقانیت ملت ایران را به دنیا اثبات کردند و این حرکت نشان دهنده اقتدار جمهوری اسلامی ایران است.


نماینده مردم خوی و چایپاره در مجلس از رئیس جمهور منتخب مردم خواستار تقویت دیپلماسی خارجی شد و تصریح کرد: امیدواریم با تقویت دیپلماسی خارجی کشور بتوانند مشکلات مردم را حل کنند.


حسینی صدر در خصوص واکنش دولت های فرانسه و انگلیس به پیروزی حسن روحانی در انتخابات ریاست جمهوری ایران گفت: این حرکت نشان دهنده این است که آنها به این نتیجه رسیده اند که باید با ایران به جای تقابل، تعامل داشته باشند و ما هم باید با تمام کشورها به غیر از رژیم نامشروع اسرائیل تعامل داشته باشیم؛ چراکه معتقدیم ایران باید در بین کشورهای جهان نقش پررنگی داشته باشد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار